Geld wisselen in Alkmaar

In het hart van Noord-Holland ligt de historische stad Alkmaar. Vele toeristen bezoeken de stad om de wereldberoemde kaasmarkt te bezoeken. Dan is het handig om geld te wisselen bij Geldwisselkantoor Alkmaar.

Buitenlandse valuta wisselen voor euro’s kan makkelijk en in een vertrouwde omgeving. Engelse ponden, Deense Kronen en zelfs Duitse marken wisselen is geen probleem. Maak van uw bezoek aan Alkmaar gebruik van het centraal gelegen kantoor van het Geldwisselkantoor.Lees verder....

Ook voor klanten uit Alkmaar, Ouddorp of Heerhugowaard is het Geldwisselkantoor Alkmaar natuurlijk dichtbij. Geld wisselen was nog nooit zo eenvoudig en snel! Bezoek ons kantoor aan de Kanaalkade 24 in Alkmaar of één van de vele wisselkantoren in Nederland. Een afspraak maken is niet noodzakelijk.

Geldwisselkantoor Alkmaar

Adresgevens:

Dag:

Openingstijden:

Kanaalkade 24 Maandag 9.30 – 17.30 uur
1811 LP Alkmaar Dinsdag 9.30 – 17.30 uur
Tel 072-5117542 Woensdag 9.30 – 17.30 uur
alkmaar@goudwisselkantoor.nl Donderdag 9.30 – 17.30 uur
Plan direct uw route Vrijdag 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Valuta wisselen in Alkmaar

Valuta wisselen in Alkmaar kan snel, eenvoudig en in een veilige omgeving. Wellicht heeft u nog geld over na een bezoek uit het buitenland. Vakantie, zakenreis of juist een bezoek aan Nederland. Een aantal redenen om valuta te wisselen voor euro’s. Op Valuta wisselen staat een overzicht van landen die in aanmerking komen.

Naast de meeste recente biljetten wisselt het Geldwisselkantoor Alkmaar ook oude biljetten. Deze zijn uit circulatie en bij de meeste wisselkantoren niet in te wisselen. Denk aan de 10 en 20 Engelse pond biljetten en de ronde 1 pond munten.

Oud geld wisselen in Alkmaar

Oud geld wisselen in Alkmaar is één van de diensten die het Geldwisselkantoor aanbiedt. Oud geld wisselen is vaak lastig en kan vaak alleen in het land zelf. Met de term oud geld wordt al het geld bedoeld wat geen wettig betaalmiddel is en uit circulatie is gehaald. De meeste oude valuta hebben nog wel waarde en zijn inwisselbaar.

Door de komst van de Euro zijn verschillende valuta’s verdwenen als betaalmiddel. Toch zijn nog een aantal oude valuta inwisselbaar. Het meest ingewisselde oude geld zijn de Duitse Marken, Belgische Franken en Oostenrijkse Schilling. Bekijk onze website voor meer informatie over oude valuta of bezoek ons Geldwisselkantoor Alkmaar aan de Kanaalkade 24.

Muntgeld wisselen in Alkmaar

Naast bankbiljetten kunt u ook muntgeld wisselen in Alkmaar. Het Geldwisselkantoor heeft een aantal buitenlandse munten geselecteerd. Alleen deze zijn inwisselbaar. Dit muntgeld kan dienen als wettig betaalmiddel of is uit het betalingsverkeer gehaald. De medewerkers van het Geldwisselkantoor zullen het muntgeld controleren op geldigheid. Niet alle munten worden namelijk geaccepteerd.

Heeft u nog muntgeld over naast uw biljetten? Wacht dan niet langer en neem ook uw kleingeld mee naar het Geldwisselkantoor Alkmaar.

Zakelijke transacties van valuta

Zakelijke transacties in valuta is mogelijk. Het Geldwisselkantoor verzorgt kleine en grote zakelijke transacties voor bedrijven en instellingen.
Het kan voorkomen dat u wordt betaald in Dollars of Engelse Ponden. Of u heeft bijvoorbeeld een transportbedrijf en doet zaken met Scandinavische landen. De overgebleven Kronen kunt u wisselen bij het Geldwisselkantoor Alkmaar. Bij zakelijke transacties is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Bij grote bedragen kunt u het beste contact opnemen met het kantoor in Alkmaar.

5 & 10 Euromunten inwisselen in Alkmaar

Het Geldwisselkantoor is het landelijk inleverpunt van de 5 euro en 10 euro munten. Deze munten worden uitgegeven door de KNM en gelden als wettig betaalmiddel. Veel winkels accepteren deze munten echter niet en banken zijn gestopt met het innemen van deze muntstukken. De Koninklijke Nederlandse Munt heeft het Geldwisselkantoor aangewezen als officieel inleverpunt. De 5 & 10 Euromunten kunt u omwisselen bij Geldwisselkantoor Alkmaar. Coincards, losse munten of muntsets worden geaccepteerd.

Waarom geld wisselen bij Geldwisselkantoor Alkmaar

Het Geldwisselkantoor Alkmaar is één van de bijna 70 locatie in Nederland. Hiermee behoort het Geldwisselkantoor tot de grootste van Nederland. Het Geldwisselkantoor Alkmaar is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar voor de meeste klanten. In de regio Alkmaar kunt u ook terecht in Haarlem, Zaandam, Amsterdam en Hillegom.

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor Alkmaar.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

Adres gegevens Geldwisselkantoor AlkmaarRoute plannen naar AlkmaarGeld wisselen bij Geldwisselkantoor AlkmaarOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland