Geld inwisselen in Almere

In de polder van Flevoland ligt een jonge en steeds groeiende stad Almere. Centraal gelegen en dicht bij de hoofdstad Amsterdam. Almere is door zijn ligging omgeven door water en meren. Vele toeristen bezoeken dagelijks het vissersdorpje Urk of vestingstadje Naarden.

Bij een bezoek aan Nederland heeft u wellicht euro’s nodig. Kom dan uw geld wisselen in Almere! Wel zo handig om van ponden naar euro’s te wisselen tijdens het shoppen in het winkelcentrum van Almere. Profiteer van de centrale ligging en goede bereikbaarheid.Lees verder....

Geldwisselkantoor Almere maakt het nu mogelijk om geld te wisselen in uw regio. Na een bezoek aan het buitenland houdt u vaak geld over. Wacht niet langer en wissel uw overgebleven Engelse Ponden, Zwitserse Franken of Amerikaanse Dollars om voor euro’s.

Naast de inwoners van Almere bedient het Geldwisselkantoor Almere ook klanten uit Bussum, Weesp, Urk en Naarden. Geld wisselen deed men vroeger bij de grens maar door de invoering van de eurozone zijn deze wisselkantoren verdwenen. Het Geldwisselkantoor maakt, met bijna 70 locaties door Nederland, het eenvoudig om vreemde valuta te wisselen.

Bezoek het Geldwisselkantoor Almere aan de Stationsstraat 51 in het centrum van Almere. Het wisselkantoor is gevestigd in de Juwelierszaak Reclaimed. Door de ruime openingstijden is het voor u makkelijk toegankelijk. Een afspraak maken is niet noodzakelijk.

Plan uw route naar Almere

Geldwisselkantoor Almere

Stationsstraat 51
1315 KG Almere
036-5260901

Geldwisselkantoor Almere

Stationsstraat 51
1315 KG Almere
036-5260901

Geldwisselkantoor Almere in de media

Geldwisselkantoor Almere

Geld wisselen in Almere

Adresgegevens:

Dag:

Openingstijden:

Stationsstraat 51 Maandag: 12.00 – 18.00 uur
1315 KG Almere Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
036-5260901 Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
Mail ons Donderdag: 09.30 – 21.00 uur
Plan uw route Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.30 uur

Vreemde valuta wisselen in Almere

Wilt u snel vreemde valuta wisselen in Almere? Het Geldwisselkantoor biedt de oplossing. Het Geldwisselkantoor Almere kan snel en eenvoudig vreemde valuta wisselen voor euro’s. Overgebleven buitenlandsgeld van een vakantie of een zakelijke transactie kan een reden zijn om deze te wisselen. Op Valuta wisselen staat een overzicht van landen die in aanmerking komen.

Naast de actuele biljetten is het ook mogelijk oudere biljetten te wisselen. Deze biljetten zijn verlopen of uit de circulatie gehaald. De meest recente zijn de 100 en 500 Kronen uit Zweden en de 10 en 20 Pond biljetten uit Engeland.

Vreemde valuta wisselen in Almere is mogelijk voor particulieren en bedrijven. Voor zakelijke transactie is een legitimatiebewijs verplicht. Vraag naar de voorwaarden in het Geldwisselkantoor Almere.

Oud geld wisselen in Almere

Vele mensen hebben vroeger geld bewaard uit een vakantie of gespaard voor de hobby. Inmiddels zijn deze biljetten geen wettig betaalmiddel meer en alleen inwisselbaar bij de nationale banken. Het Geldwisselkantoor Almere maakt het nu mogelijk om dit oude geld alsnog in te wisselen voor euro’s. Met oud geld wordt geld bedoeld wat niet meer wordt gebruikt als betaalmiddel. Denk aan Duitse Marken of Nederlandse Gulden biljetten.

Steeds meer landen vernieuwen hun biljetten door de strenge veiligheidsnormen. De oude biljetten worden vervangen en uit de circulatie gehaald. Deze biljetten hoeven niet zo zeer heel oud te zijn. Denk daarbij aan de onlangs verlopen 100 en 500 Zweedse Kronen en de 10 en 20 Engelse pond biljetten.

Op de pagina Valuta wisselen staan alle nieuwe en oude biljetten die inwisselbaar zijn. Bij een bezoek aan ons wisselkantoor aan de Stationsstraat 51 wordt uw oud geld gecontroleerd en contant uitbetaald.

Kleingeld wisselen in Almere

Naast biljetten kunt u ook kleingeld wisselen in Almere. Kleingeld is altijd handig voor kleine betalingen maar blijft vaak liggen na een vakantie. Vele wisselkantoren en banken zijn gestopt met het storten en wisselen van kleingeld. Voor buitenlandse munten is het bijna onmogelijk.
Bij het Geldwisselkantoor Almere kunt u munt geld wisselen voor euro’s. Oude en nieuwe munten zijn geselecteerd en worden getoond op de pagina Muntgeld. Dollars uit Canada, Amerika of Nieuw Zeeland. Allemaal inwisselbaar. Maar ook het oude kleingeld uit Duitsland en Oostenrijk.

Vreemde valuta wisselen als bedrijf

De eurozone maakt het makkelijk om als bedrijf te opereren. Het betalingsverkeer is makkelijker geworden met de komst van de euro. Helaas zijn niet alle landen aangesloten en is het nog steeds nodig om vreemde valuta te wisselen. Ook voor de zakelijke markt kunt u het Geldwisselkantoor aanspreken. Vreemde valuta wisselen als bedrijf kan eenvoudig en veilig. De wisselkantoren zijn voorzien van aparte inkoopruimtes die veiligheid en privacy bieden.

Bij alle transacties die worden uitgevoerd namens een bedrijf is registratie verplicht gesteld. U dient dan ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

5 en 10 Euromunten inwisselen in Almere

Naast geld wisselen kunt u ook de 5 en 10 euromunten inwisselen in Almere. Deze munten zijn herdenkingsmunten en worden elkaar jaar uitgebracht. Losse munten maar ook in coincard en andere luxe uitgiften.

De Koninklijke Nederlandse Munt heeft het Goudwisselkantoor erkend als officieel inleverpunt van Nederland. Dus wanneer u geld komt wisselen bij Geldwisselkantoor Almere, vergeet uw euromunten niet. U krijgt de nominale waarde uitgekeerd zonder problemen.

Openingstijden Geldwisselkantoor Almere

Geldwisselkantoor Almere is gevestigd in de Reclaimed Jewels winkel. Door deze samenwerking kunt u profiteren van de ruime openingstijden.
Geldwisselkantoor Almere is geopend van maandag t/m zaterdag. Op donderdag kunt u het wisselkantoor bezoeken tot 9 uur ’s avonds!

Waarom geld wisselen bij Geldwisselkantoor Almere

Het Geldwisselkantoor is één van de bijna 70 locaties in Nederland. Onze wisselkantoren zijn verspreid over het hele land zodat u geld kunt wisselen in uw eigen regio. Veel banken en wisselkantoren zijn gesloten na de invoering van de euro. Maar door het vele reizen van mensen is er nog altijd behoefte om geld te wisselen.

Geldwisselkantoor Almere is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met auto of openbaarvervoer. Het station is 3 minuten lopen en parkeren kan in de Regisseurgarage. Naast Almere kunt u ook terecht bij Geldwisselkantoor Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Lelystad.

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor Almere.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

 


Adres gegevens Geldwisselkantoor AlmereRoute plannen naar AlkmaarGeld wisselen bij Geldwisselkantoor AlmereOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland