Geld inwisselen in Alphen aan den Rijn

Geld wisselen in Alphen aan den Rijn

In de Provincie Zuid-Holland ligt aan de oude Rijn de plaats Alphen aan den Rijn. Vele toeristen bezoeken de regio vanwege de Keukenhof in Lisse of de historische binnenstad van Leiden. Tijdens dit bezoek aan Nederland heeft u wellicht euro’s nodig. Combineer uw overnachting of bezoek aan de stad om uw buitenlandse valuta te wisselen bij Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn.

Geld wisselen hoeft niet meer aan een balie of een loket. Bij het Geldwisselkantoor kunt u vreemde valuta wisselen in een vertrouwde omgeving. Met een persoonlijke benadering wordt u geholpen met het wisselen van vreemde valuta. Lees verder....

De meeste ingewisselde valuta zijn de Amerikaanse Dollars, Zwitserse Franken en Engelse Ponden. Naast biljetten wisselt het wisselkantoor ook muntgeld uit diverse landen.

Naast buitenlandse toeristen of bedrijven is het Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn ook voor klanten uit de regio goed bereikbaar. Neem de plaatsen Boskoop, Gouda en Leiden. Vele klanten uit die regio maken gebruik de diensten van het wisselkantoor. Kom zonder afspraak langs aan de Van Boetzelaerstraat 51 in Alphen aan den Rijn.

Plan uw route naar Alphen a/d Rijn

Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn

Van Boetzelaerstraat 51
2406 BD Alphen a/d Rijn
0172-497088

Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn

Van Boetzelaerstraat 51
2406 BD Alphen a/d Rijn
0172-497088

Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn

Geld wisselen in Alphen aan den Rijn

Adresgegevens:

Openingstijden:

Van Boetzelaerstraat 51 Maandag t/m zaterdag
2406 BD Alphen a/d Rijn 9.30 – 17.00 uur
Mail ons 0172-497088
Plan uw route

Valuta wisselen in Alphen aan den Rijn

Heeft u vreemde valuta over na een bezoek aan het buitenland? Het Geldwisselkantoor maakt het mogelijk om valuta te wisselen in Alphen aan den Rijn. Met een persoonlijke benadering, aparte inkoopruimte en met aandacht voor uw privacy. Geld wisselen was nog nooit zo makkelijk.

Op de pagina Valuta wisselen staat een overzicht van valuta’s die omgewisseld kunnen worden. Zo kunt u voor uw bezoek goed bekijken welke valuta u mee kunt nemen.

Naast recente biljetten kunt u ook langs komen met oude valuta. Dit zijn biljetten die uit circulatie zijn en niet meer als geldig betaalmiddel worden geaccepteerd. Wat vele wisselkantoren niet accepteren doet het Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn dat wel.

Openingstijden Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn

Het Geldwisselkantoor in Alphen aan den Rijn is 6 dagen open. Van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur kunt u geld wisselen aan de Van Boetzelaerstraat 51. Het kantoor is gevestigd nabij het winkelcentrum De Aardhof en heeft voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Oude valuta’s inwisselen voor euro’s

Vele landen hebben limieten gesteld aan de geldigheid van hun nationale valuta. Denk aan de Nederlandse Gulden of de Spaanse Peseta’s. Deze oude valuta’s inwisselen kan alleen bij een Nationale bank. Het Geldwisselkantoor geeft u de mogelijkheid om deze oude valuta’s te wisselen voor euro’s.

Het komt vaak voor dat mensen geld bewaren of sparen voor de hobby. Dit oude geld heeft geen verzamelwaarde meer. Tevens is dit geld niet meer in gebruik als geldig betaalmiddel. Onder de oude valuta’s vallen biljetten en een aantal munten. Om te bekijken welke oude valuta’s ingewisseld kunnen worden is er een overzicht geplaatst op de website. Ga naar Valuta wisselen of Muntgeld wisselen.

Introductie van nieuwe munten en bankbiljetten maakt sommige oude biljetten ongeldig als betaalmiddel. De tijdslimieten van dit ‘oude geld’ is vaak kort. Let dus goed op wanneer u een bezoek heeft gebracht aan bijvoorbeeld Groot-Brittannië of Zweden.

Muntgeld inwisselen in Alphen aan den Rijn

Kleingeld uit een vakantie, potje of uit een verzameling? Muntgeld inwisselen is geen probleem. Naast alle biljetten kunt u ook in bijna 70 locaties in Nederland muntgeld wisselen. Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn biedt u de mogelijkheid nieuwe en oude munten in te wisselen voor euro’s. Dollar munten of oude Duitse marken bijvoorbeeld.

Veel muntgeld heeft zijn geldigheid verloren maar is nog wel inwisselbaar. Neem bij uw bezoek aan het Geldwisselkantoor dan ook uw kleingeld mee. Voor een actueel overzicht kunt u terecht op de pagina Muntgeld.

Geld wisselen namens uw bedrijf

Naast particuliere transacties kunt u ook geld wisselen namens uw bedrijf. De procedure verloopt iets anders dan bij particulieren. U dient zich te legitimeren en uw NAW gegevens te overleggen. Bij grote bedragen kunt u beste even contact opnemen met het Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn.

5 en 10 Euro munten wisselen in Alphen aan den Rijn

Naast vreemde valuta wisselen kunt u ook de 5 en 10 euro munten inwisselen. Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn is officieel inwisselpunt van de Nederlandse Koninklijke Munt. Voor uw 5 en 10 euromunten krijgt u de nominale waarde uitgekeerd.

Waarom geld wisselen bij Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn

Het Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn is centraal gevestigd met genoeg parkeermogelijkheden. Het Geldwisselkantoor gaat voor een persoonlijke benadering in plaats van balies en loketten.

Door de vele mogelijkheden kunt u bijna al uw vreemde valuta wisselen. Biljetten, munten en oude en nieuwe valuta behoren tot de mogelijkheden.

Het Geldwisselkantoor heeft bijna 70 locaties in Nederland. Het Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn is centraal gelegen in de regio Zuid-Holland. Er zijn nog meerdere locaties in de regio aanwezig. Nieuwerkerk aan den IJssel, Uithoorn, Waddinxveen en Hillegom. Dit zijn mobiele locaties met andere openingstijden. Kijk per locatie wanneer u terecht kunt om uw geld te wisselen.

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor Alphen aan den Rijn.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

 


Adres gegevens Geldwisselkantoor Alphen aan den RijnRoute plannen naar Alphen aan den RijnGeld wisselen bij Geldwisselkantoor Alphen aan den RijnOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland