Geld inwisselen in Arnhem

Geld wisselen in Arnhem

De hoofdstad van de provincie Gelderland is Arnhem. Gelegen in het groene gebied van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Arnhem heeft een rijke historie en is bekend om de “Slag om Arnhem” in 1944. Een historische stad waarbij de Rijn dwars door de stad loopt.

Het Geldwisselkantoor Arnhem is gevestigd aan het bekende Velperplein. U kunt het Geldwisselkantoor vinden naast de Mediamarkt en het Rembrandt Theater. Ook parkeren kan op loopafstand in de Parkeergarage Parkbee onder de Mediamarkt. Lees verder....

Ook voor buitenlandse bezoekers aan het Gelredome is het Geldwisselkantoor goed bereikbaar. Ongeveer 10 minuten rijden van het stadion van Vitesse waar tevens vele muziekconcerten worden gehouden.

Tijdens een bezoek aan de stad Arnhem kunt u overgebleven buitenlandse valuta wisselen bij het Geldwisselkantoor Arnhem. Combineer uw bezoek aan bijvoorbeeld de Mediamarkt om uw vakantiegeld of oud spaargeld te wisselen. Zakelijke transacties uitvoeren namens uw bedrijf is natuurlijk ook mogelijk.

Naast de bewoners van Arnhem is het Geldwisselkantoor ook goed bereik voor Velp, Rheden en Westervoort. Het is ongeveer 15 minuten rijden naar het Velperplein 12a in Arnhem.

Wilt u geld wisselen in Arnhem? Kom langs met uw buitenlands geld, muntgeld en oude valuta naar het Geldwisselkantoor Arnhem. U wordt ontvangen met een persoonlijke benadering en in een aparte inkoopruimte.

Plan uw route

Geldwisselkantoor Arnhem

Velperplein 12
6811 AG Arnhem
026-3516374

Geldwisselkantoor Arnhem

Velperplein 12
6811 AG Arnhem
026-3516374

Geldwisselkantoor Arnhem

Adresgegevens:

Openingstijden:

Velperplein 12A Dinsdag t/m zaterdag
6811 AG Arnhem 9.30 – 17.00 uur
Neem contact op 026-3516374
Plan uw route

Geldwisselkantoor Arnhem. Het adres voor inwisselen van valuta

Tijdens het opruimen uw oude vakantiegeld terug gevonden? Het Geldwisselkantoor wisselt naast nieuwe valuta ook oude valuta. Binnen 15 minuten lopen van het Centraal Station en ook met de auto goed bereikbaar. Gewoon makkelijk en eenvoudig geld wisselen in Arnhem.

Steeds meer mensen maken verre reizen en doen zaken buiten de eurozone. Door het kleiner worden van de wereld bezitten steeds meer mensen buitenlandse valuta’s.

Een reis naar Indonesië of Thailand is populair of een jaartje backpacken door Australië. Dan heeft u buitenlandse valuta’s nodig als betaalmiddel. Er wordt vaak teveel gewisseld of opgenomen waardoor bij thuiskomst geld overblijft. Vaak kleine bedragen blijven liggen en worden niet ingewisseld. U denkt waarschijnlijk dat het niet de moeite is. Een waarde bepalen is natuurlijk altijd gratis dus niks staat u in de weg.

In veel regio’s is het lastig geworden om deze valuta’s te wisselen. Banken zijn gestopt en wisselkantoren langs de grens zijn verdwenen. Vaak is het alleen in de grote steden mogelijk de courante biljetten te wisselen. Het Geldwisselkantoor Arnhem wil u als klant graag bedienen met een persoonlijke benadering. Geen balie of onpersoonlijk loket. U valuta’s worden uitgezocht, gecontroleerd en bekeken. Het Geldwisselkantoor betaald uitsluitend contant uit.

Nieuwe valuta’s wisselen bij Geldwisselkantoor Arnhem

Met nieuwe valuta’s worden biljetten en munten bedoeld die worden gebruikt als wettig betaalmiddel. De meeste landen verversen hun biljetten en laten dan hun oude biljetten en munten verlopen. Deze nieuwe valuta’s worden dan alleen erkend.

Bij het Geldwisselkantoor Arnhem kunt u Amerikaanse Dollars wisselen maar ook valuta’s uit Azië, Australië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa. Er zijn nog steeds een aantal landen in Europa die hun eigen munt hebben gehouden. Zwitserland, Groot-Brittannië en de Scandinavische landen bijvoorbeeld.

Wacht niet te lang met het wisselen van nieuwe valuta. Sommige biljetten worden ongeldig verklaard of bestempeld als oud geld. Hiermee kan dit geld dus zijn waarde verliezen.

Oude valuta’s wisselen in Arnhem

Met oude valuta’s wordt geld bedoeld wat niet wordt gebruikt als wettig betaalmiddel. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld voor de euro is gekozen. Of dat er nieuwe biljetten zijn geïntroduceerd. Deze oude valuta’s kunnen niet oneindig ingewisseld worden. Op de site wordt precies aangegeven om welke valuta’s het gaat.

De meest ingewisselde oude valuta’s zijn de Duitse Marken, Oostenrijkse Schilling en Zweedse Kronen. Ook de oude Engelse ponden vallen onder de noemer oude valuta’s.

Naast biljetten kunt u bij het Geldwisselkantoor Arnhem ook muntgeld inwisselen. Oude en nieuwe munten. Op de pagina Muntgeld wisselen wordt een overzicht getoond.

Wacht niet te lang met het inwisselen van uw oude vakantiegeld, verzameling of erfenis!

Buitenlandse munten inwisselen in Arnhem

Bij het Geldwisselkantoor Arnhem kunt u naast biljetten ook buitenlandse munten wisselen. Door de vaak lage waarde van deze munten worden ze vaak als herinnering bewaard. U kunt veel van deze munten alsnog inwisselen bij het Geldwisselkantoor Arnhem. Bekijk op de pagina Muntgeld welke buitenlandse munten u kunt inwisselen.

Herdenkingsmunten inwisselen bij Geldwisselkantoor Arnhem

Er worden door de Koninklijke Nederlandse Munt veel herdenkingsmunten uitgegeven. Deze munten worden geslagen ter ere van een speciale gebeurtenis. Bijvoorbeeld de Geboortemunt van prinses Amalia of ter ere van een bekende schilder.

De KNM heeft het Goudwisselkantoor benoemd als officieel inleverpunt van deze 5 en 10 euromunten. In bijna 70 locaties van het Geldwisselkantoor kunt u deze munten inleveren tegen de nominale waarde. Storten bij uw bank is niet mogelijk. De speciale uitgiften in goud en zilver zijn ook inwisselbaar.

Namens een bedrijf geld wisselen in Arnhem

Wellicht nog geld over uit een zakelijke transactie? Naast particulieren is het Geldwisselkantoor Arnhem ook voor de zakelijke markt benaderbaar. Namens een bedrijf geld wisselen kan zonder afspraak. Wanneer de transactie veel geld omvat kan het verstandig zijn om een afspraak te maken.

Wanneer er een zakelijke transactie plaats vindt dan dient u zich te legitimeren. Naast het legitimatiebewijs worden uw naam, adres en woonplaats opgegeven. Het Geldwisselkantoor Arnhem zal uw vragen waarom u valuta namens uw bedrijf verkoopt. Na het invoeren van deze gegevens wordt u in contanten uitbetaalt.

Openingstijden van Geldwisselkantoor Arnhem

Het Geldwisselkantoor Arnhem is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Het wisselkantoor is geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Deze locatie is makkelijk per voet en auto bereikbaar en parkeren kan in de nabijgelegen parkeerplaats ParkBee. Kom direct geld wisselen en plan u route!

Genoeg redenen voor een bezoek aan het Geldwisselkantoor!

Het Geldwisselkantoor Arnhem is één van de bijna 70 locaties in Nederland. Naast het wisselen van nieuwe buitenlandse valuta kunt u ook oude valuta wisselen. De geldwisselkantoren zijn allemaal voorzien van een aparte ruimte. Dit om uw privacy en veiligheid zo goed mogelijk in acht te nemen.

Neem naast uw buitenlandse valuta ook uw muntgeld en 5 en 10 euro munten mee. Deze kunt u ook inwisselen. Door de vele soorten valuta’s kunt u bijna al uw buitenlandse valuta’s inwisselen. Het Geldwisselkantoor is het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Met een persoonlijke aanpak en regiofunctie zijn er genoeg redenen voor een bezoek aan het Geldwisselkantoor.

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor Arnhem.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

Adres gegevens Geldwisselkantoor arnhemRoute plannen naar arnhemGeld wisselen bij Geldwisselkantoor arnhemOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland