Geld inwisselen in Breda

Breda wordt ook wel De Parel van het zuiden genoemd. Vele mensen hebben de kerk Onze Lieve Vrouwe bezocht bij een bezoek aan de stad. Veel dagjesmensen uit België en Nederland bezoeken de historische stad. De historische binnenstad, mooie winkels en de heerlijke Brabantse gastvrijheid zijn genoeg redenen om Breda te bezoeken.

Een bezoek aan het carnaval mag voor velen niet ontbreken. Ook het Breda Jazz Festival wordt door vele mensen uit de hele wereld bezocht. Naast feeststad is Breda ook een sportstad met de jaarlijkse Outdoor Brabant. Een hippisch outdoor evenement.Lees verder....

Breda is nog geen 20 minuten rijden vanaf de grens van België. Wellicht bent u zelf één van de vele dagjes mensen. Combineer uw uitje met een bezoek aan het Geldwisselkantoor. U kunt uw geld wisselen voor euro’s en oude valuta’s inwisselen.

Het Geldwisselkantoor Breda is gevestigd aan de Sophiastraat 11. Vlakbij de eyecatcher “De Poort van Breda”. Het wisselkantoor is goed bereikbaar. Zes minuten lopen van het station en 10 minuten lopen naar het hart van de stad. Met de auto het kantoor bezoeken? Parkeren kan in de directe omgeving van het Geldwisselkantoor.

Naast de inwoners van Breda wordt het Geldwisselkantoor veel bezocht door mensen uit Oosterhout, Etten-Leur en Prinsenbeek. Vaak wordt een bezoek gecombineerd met een bezoek aan de vele markten, winkels en terrasjes.

Het Geldwisselkantoor Breda wil u graag helpen bij het geld wisselen. Met een persoonlijke aanpak, aparte inkoopruimte en een vertrouwd gevoel.

Plan uw route

Geldwisselkantoor Breda

Sophiastraat 11
4811 EG Breda
076-5139001

Geldwisselkantoor Breda

Sophiastraat 11
4811 EG Breda
076-5139001

Geldwisselkantoor Breda

Geldwisselkantoor Breda

Adresgegevens:

Openingstijden:

Sophiastraat 11 Maandag t/m vrijdag
4811 EG Breda 9.30 – 17.30 uur
076-5139001 Zaterdag
Neem contact op  9.30 – 17.00 uur
Plan uw route

Vreemde valuta omwisselen in Breda

Het omwisselen van vreemde valuta doet u bij het Geldwisselkantoor in Breda. Als onderdeel van het grootste valutawisselkantoor van Nederland kunt u vele nieuwe en oude valuta’s omwisselen. Het Geldwisselkantoor heeft in elke regio een vestiging. Uniek in Nederland. Vreemde valuta omwisselen in uw eigen regio en goed te bereiken vanuit België. Plan daarom direct uw route en wacht niet langer.

Vreemde valuta omwisselen was vroeger een normale zaak. Voor de komst van de euro moest je bij de bank of een wisselkantoor bij de grens geld wisselen. Toch zijn er in Europa een aantal landen die geen euro voeren als betaalmiddel.

Een weekendje Londen bijvoorbeeld of de mooie Zweedse stad Stockholm bezoeken. In deze landen heeft u vreemde valuta nodig om mee te betalen. Bij terug komst thuis heeft u wellicht geld over gehouden. Bij het Geldwisselkantoor kunt u deze overgebleven vreemde valuta omwisselen in Breda.

Openingstijden Geldwisselkantoor Breda

Het Geldwisselkantoor in Breda is geopend van maandag t/m zaterdag. Het wisselkantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom aan de Sophiastraat 11 in Breda.

Oude munten inwisselen in Breda

Bij het Geldwisselkantoor kunt u oude munten inwisselen in Breda. Dit zijn munten uit de eurolanden waarbij de oude munten niet meer gelden als wettig betaalmiddel. Deze oude munten zijn alleen inwisselbaar bij de nationale banken.

Veel werk voor een relatief kleine bedrag zult u denken. Het Geldwisselkantoor maakt het u gemakkelijk. Deze vier oude valuta’s zijn inwisselbaar. Klik op de oude munten om te kijken welke munten inwisselbaar zijn.

Duitse Marken
Oostenrijkse Schilling
Poolse Zloty
Spaanse Peseta’s

Kleingeld inwisselen in Breda

Naast de oude munten kunt u ook kleingeld inwisselen in Breda. Amerikaanse Dollars, Zwitserse Franken of Engelse Ponden. Valuta wat veel in de wereld wordt gebruikt. Na een bezoek aan het buitenland blijft er vaak kleingeld over. Moeilijk inwisselbaar en de vaak lage waarde doet men beslissen om het niet in te wisselen. Zonde, want u kunt uw kleingeld inwisselen in Breda. Neem naast uw bankbiljetten ook gewoon uw kleingeld mee.

5 Euro inwisselen in Breda

De Koninklijke Nederlandse Munt brengt elk jaar een aantal speciale 5 en 10 euro munten uit. Deze worden los geleverd of in coincards. Het Geldwisselkantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor en daarmee officieel inleverpunt. U kunt uw 5 euro munten inwisselen in Breda of alle andere Geldwisselkantoren in Nederland. Het complete bedrag wordt in contanten uitbetaald.

Zakelijke vreemde valuta wisselen

In uw bedrijf zijn waarschijnlijk ook vreemde valuta’s aanwezig. Door internationale handel of een business trip waar buitenlandse valuta voor nodig zijn. Overgebleven vreemde valuta kunt u wisselen bij Geldwisselkantoor Breda. Aan uw veiligheid en privacy is gedacht. U wordt ontvangen in een aparte beveiligde ruimte. Een persoonlijke benadering en geen onpersoonlijk loket of balie.

Bij een zakelijke transactie is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Ook worden uw naam, adres en woonplaats genoteerd en moet u kunnen motiveren waarom u valuta namens uw bedrijf verkoopt.

Waarom Geldwisselkantoor Breda bezoeken?

Het Geldwisselkantoor Breda is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en te voet. Ook voor mensen uit België is het wisselkantoor goed bereikbaar. Slecht 20 minuten rijden van de grens. Naast de actuele valuta kunt u ook oude valuta en muntgeld inwisselen in Breda.

Geldwisselkantoor Breda is onderdeel van het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Met bijna 70 locaties worden ook de regio’s bediend waar geen wisselinstellingen zijn. Wacht niet langer en plan uw route naar Geldwisselkantoor. Wissel uw overgebleven valuta in voor euro’s!

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

Adres gegevens Geldwisselkantoor BredaRoute plannen naar BredaGeld wisselen bij Geldwisselkantoor BredaOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland