Geld inwisselen in Delft

Delft is een historische stad in de provincie Zuid-Holland. Deze stad wordt ook wel de Prinsenstad genoemd omdat Willem van Oranje er in 1572 ging wonen en uiteindelijk werd vermoord in 1854. Door deze gebeurtenis worden alle leden van het koninklijkhuis begraven in de Koninklijke grafkelder in de Nieuwe Kerk in Delft.

Vermeer, Delfts blauw en de TU Delft zorgen voor veel internationale bekendheid. Mensen uit het buitenland bezoeken Delft om te werken of te genieten van de historische binnenstad.Lees verder....

Wellicht wilt u dan dollars of ponden wisselen. Het Geldwisselkantoor in Delft is gevestigd aan de Papsouwselaan 293 op de hoogte van het Delflandplein. Makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. U kunt parkeren op het nabij gelegen Minervaplein.

Geld wisselen in Delft doet u bij een Geldwisselkantoor. Een persoonlijke benadering, geen loket maar een aparte veilige ruimte. Het wisselkantoor zit op een goede plek die makkelijk te bereiken is via de N470, A4 of de A13.

Neem bij een bezoek ook uw buitenlandse munten mee! Geld wisselen was nog nooit zo eenvoudig.

Plan uw route naar Almere

Geldwisselkantoor Delft

Papsouwselaan 293
2624 AP Delft
015-2560505

Geldwisselkantoor Delft

Papsouwselaan 293
2624 AP Delft
015-2560505

Geldwisselkantoor Delft in de media

Geldwisselkantoor Delft

delft-groot

Adresgegevens:

Openingstijden:

Papsouwselaan 293 Maandag t/m zaterdag
2624 AP Delft 9.30 – 17.30 uur
015-2560505 Zaterdag
Neem contact op 9.30 – 17.00 uur
Plan uw route

Vreemde valuta omwisselen voor euro’s

Het Geldwisselkantoor Delft maakt het mogelijk snel en eenvoudig vreemde valuta’s om te wisselen voor euro’s. Het wisselen van geld doet u bij een vertrouwd adres, met een persoonlijke benaderingen en met respect voor uw privacy.

Vreemde valuta omwisselen is iets wat u waarschijnlijk niet vaak doet. Overgebleven vakantiegeld kon vroeger op meerdere plekken worden ingewisseld. Maar bij een bezoek aan uw bank komt u erachter dat ze gestopt zijn met het wisselen van vreemde valuta’s. Het is niet meer mogelijk om buitenlands geld, muntgeld of 5 euro munten te wisselen bij uw bank.

Het Geldwisselkantoor in Delft maakt het allemaal mogelijk. Als onderdeel van een netwerk van bijna 70 locaties is er altijd een wisselkantoor in uw buurt.

Openingstijden Geldwisselkantoor Delft

Het Geldwisselkantoor Delft is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet noodzakelijk. Wilt u een groot bedrag inwisselen? Dan kunt u het beste even contact opnemen met het kantoor. Plan direct uw route naar het Geldwisselkantoor Delft en neem uw vreemde valuta mee.

Engelse ponden inwisselen in Delft

Veel bewoners in de regio Delft maken gebruik van de ferry’s naar Engeland. Een half uurtje rijden naar Hoek van Holland. Bij een bezoek aan Londen, Newcastle of Harwich heeft u Engelse Ponden nodig als betaalmiddel. Overgebleven Engelse ponden kunt u inwisselen bij het Geldwisselkantoor in Delft. Naast biljetten kunt u ook Engelse munten inwisselen.

Amerikaanse Dollars inwisselen voor euro’s

Amerikaanse Dollars zijn de meest verhandelbare valuta in de wereld. Dollar biljetten worden vaak bewaard als aandenken. Het kan ook zijn dat u nog een behoorlijk bedrag over heeft gehouden bij een bezoek aan Amerika. Het kan zijn een vakantie of een business trip. Kom uw Amerikaanse dollars inwisselen voor euro’s bij het Geldwisselkantoor in Delft. Geen loket of balie maar een apart kantoor met alle privacy en veiligheidseisen.

Muntgeld wisselen in Delft

Muntgeld wisselen in Delft doet u aan de Papsouwselaan 293. Bij het Geldwisselkantoor kunt u naast biljetten ook muntgeld wisselen. Een aantal courante munten zijn geselecteerd en een aantal oude munten. Kijk voor een actueel overzicht op Muntgeld wisselen. Deze pagina wordt steeds ge-update met nieuwe munten. Ook wordt er gemeld welke munten niet meer inwisselbaar zijn. Sommige munten verliezen namelijk hun waarde.

Oude valuta wisselen in Delft

Oude valuta verzameld? Veel Nederlanders bewaren of sparen oude valuta. Deze biljetten en munten zijn niet meer geldig als betaalmiddel. De meeste wisselkantoren wisselen deze oude valuta niet. Bij het Geldwisselkantoor Delft kunt u deze oude valuta wél wisselen. Op de website worden alle landen en valuta’s getoond in een overzicht. Zo kunt u zien welke biljetten of munten nog inwisselbaar zijn.

Zakelijke transactie met vreemde valuta

Naast particulieren is het Geldwisselkantoor ook actief in zakelijke transacties. Vele bedrijven doen zaken met Groot-Brittannië, Amerika of de Scandinavische landen. Buitenlandse valuta wat over is gebleven kunt u inwisselen in Delft. Bij het inwisselen van buitenlandse valuta namens uw bedrijf dient u zich te legitimeren. Na het tonen van uw legitimatiebewijs worden uw NAW gegevens geregistreerd. Na het vastleggen van uw gegevens moet u kunnen motiveren waarom u valuta verkoopt namens het bedrijf.

Geldwisselkantoor Delft is een officieel erkend wisselkantoor

De Nederlandsche Bank heeft het Geldwisselkantoor officieel erkend als wisselkantoor. Alle transacties worden dan ook uitgevoerd volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door De Nederlandsche Bank. Alle transactie worden contant uitbetaald.

Door deze erkenning van DNB is het Geldwisselkantoor het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Met bijna 70 locaties altijd een wisselkantoor in uw regio.

5 en 10 Euro munten wisselen

Naast het wisselen van valuta kunt u ook 5 en 10 euro munten inwisselen voor euro’s. De banken in Nederland zijn gestopt met het inwisselen van deze euro munten. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt elk jaar een aantal herdenkingsmunten uit. Ze gelden als wettig betaalmiddel maar worden vaak niet geaccepteerd.

Bij het Geldwisselkantoor Delft kunt u losse munten, coincards en speciale sets inwisselen tegen de nominale waarde.

Waarom geld wisselen bij Geldwisselkantoor Delft?

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

Adres gegevens Geldwisselkantoor DelftRoute plannen naar DelftGeld wisselen bij Geldwisselkantoor DelftOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland