Geld inwisselen in Den Bosch

Bossche Bollen eten en geld wisselen? Dat kan allemaal in Den Bosch. De Hoofdstad van de provincie Noord-Brabant wordt ook wel ’s Hertogenbosch genoemd. De Middeleeuwse binnenstad heeft leuke oude straatjes en winkeltjes die vele mensen trekt uit de regio en België.

Den Bosch is ook beroemd vanwege de beroemde meester schilder Jeroen Bosch, ook wel Jheronimus Bosch genoemd. Zijn werken zijn in de hele wereld bekend. Veel van zijn werken worden tentoongesteld in het Jheronimus Bosch Art Centre in de Nieuwe Sint Jacobskerk. In 2016 is er zelfs een Jheronimus Bosch Vijfje geslagen. Lees verder....

Bij een bezoek aan Den Bosch wilt u wellicht uw overgebleven geld wisselen. Of u heeft euro’s nodig tijdens uw bezoek aan Nederland. Het Geldwisselkantoor Den Bosch is gevestigd aan de Orthenseweg 10 aan het kruispunt met de Vogelstraat. Deze weg loopt door het midden van de stad en is de aanrijroute naar het centrum. Dus voor dat u de stad in gaat even snel geld wisselen.

Den Bosch is centraal gelegen in het zuiden van Nederland. Steden als Tilburg, Eindhoven en Dordrecht liggen allemaal in de regio van ‘s Hertogenbosch. Nu wordt geld wisselen nog makkelijker!

Nieuwe valuta, oude valuta, biljetten maar ook muntgeld kunt u inwisselen. Dus kom langs met uw oude vakantiegeld, erfenis of verzameling buitenlandse valuta. Geen onpersoonlijk loket maar een apart kantoor met alle privacy en aan uw veiligheid is gedacht.

Plan uw route

Geldwisselkantoor Den Bosch

Orthenseweg 10
5212 XA Den Bosch
073-6100946

Geldwisselkantoor Den Bosch

Orthenseweg 10
5212 XA Den Bosch
073-6100946

Geldwisselkantoor Den Bosch

Geldwisselkantoor Den Bosch

Adresgegevens:

Openingstijden:

Orthenseweg 10 Maandag t/m vrijdag
5212 XA Den Bosch 9.30 – 17.00 uur
 073-6100946 Zaterdag
Neem contact op 9.30 – 17.00 uur
Plan uw route

Geld wisselen in de regio Den Bosch

Woont u in de regio van Den Bosch en wilt u geld wisselen? Het Geldwisselkantoor is gevestigd aan de Orthenseweg 10 op het kruispunt met de Vogelstraat. Het wisselkantoor wordt bezocht door vele mensen uit de regio. Plaatsen als Vught, Oss, Uden en Vlijmen weten de weg naar het kantoor al te vinden.

Heeft u geld overgehouden na een vakantie? Dan kunt u deze vreemde valuta verkopen aan het Geldwisselkantoor. Het wisselen van geld kan eenvoudig en snel in de regio Den Bosch. Geen drukke winkelstraat of station want de meeste vestingen zijn gevestigd buiten de drukke binnensteden. Zo ook de vestiging in Den Bosch.

Geld wisselen uit het buitenland

Nederlanders zijn een reislustig volk. Verre landen worden bezocht zoals Amerika, China of Thailand. In deze landen wordt met andere valuta’s betaald en zult u geld moeten wisselen. Vaak wordt het geld van te voren opgenomen of in het land zelf. Altijd moeilijk inschatten hoeveel geld er nodig is.

Zo houden de meeste vakantiegangers geld over. Thuis gekomen wordt het geld bewaard of vergeten. Zonde want u kunt het beste het geld inwisselen voor euro’s. Ook als uw biljetten niet meer geldig zijn als betaalmiddel is het vaak nog mogelijk.

Verkoop uw oude valuta

Het verkopen van uw oude valuta is een van de mogelijkheden bij het Geldwisselkantoor. Onder de noemer oude valuta, ook wel oud geld genoemd, vallen bijvoorbeeld Duitse Marken, Belgische Franken en Oostenrijks Schilling. Deze valuta’s worden niet meer gebruikt als wettig betaalmiddel na de invoering van de euro.

Maar ook biljetten die niet meer geldig zijn omdat ze zijn vervangen door nieuwe exemplaren. Denk aan Turkse Lira of de oude Engelse ponden. Deze soort biljetten zijn vaak nog wel inwisselbaar bij het Geldwisselkantoor in Den Bosch.

Neem daarom altijd uw oude valuta mee tijdens een bezoek. Ook in bankbiljetten verzamelingen zitten vaak biljetten zonder verzamelwaarde maar bezitten nog wel een nominale waarde.

Muntgeld inwisselen in Den Bosch

Naast biljetten kunt u ook muntgeld wisselen. Na een vakantie blijft er altijd muntgeld over. Het Geldwisselkantoor heeft een aantal landen geselecteerd waarbij het wisselen van muntgeld mogelijk is. Actuele valuta en oude munteenheden kunnen worden gewisseld. Banken en andere wisselkantoren accepteren muntgeld niet. Het is dus moeilijk inwisselbaar.

Het Geldwisselkantoor Den Bosch is één van de bijna 70 wisselkantoren in Nederland die dat wél mogelijk maakt. Neem uw pot kleingeld mee en wissel uw muntgeld bij Geldwisselkantoor Den Bosch.

Openingstijden Geldwisselkantoor aan de Orthenseweg 10

Het Geldwisselkantoor in Den Bosch is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 17.30 uur en zaterdag van 9.30 t/m 17.00 uur. Het kantoor is goed bereikbaar en zit op de hoek van de Orthenseweg 10 en de Vogelstraat. In de nabije omgeving zijn bushaltes en parkeren is ook mogelijk in de buurt.

Geld wisselen voor ondernemers

Geld wisselen voor ondernemers die internationaal zaken doen kan knap lastig zijn. De klant betaald met ponden of dollars voor een klus. Deze moeten natuurlijk snel worden ingewisseld voor euro’s.

Het Geldwisselkantoor in Den Bosch helpt particulieren en ondernemers met het geld wisselen. De procedures bij zakelijke transacties wijken iets af.
Als bedrijf dient u zich te legitimeren en uw naam, adres en woonplaats worden geregistreerd. Ook dient u een geldige redenen te motiveren waarom uw deze valuta verkoopt. Wanneer de transactie is voltooid wordt u in contanten uitbetaald.

Waarom geld wisselen bij het Geldwisselkantoor?

Het Geldwisselkantoor heeft bijna 70 locaties in Nederland. Hiermee is het bedrijf het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Door het grote aantal kantoren is er altijd een wisselkantoor in uw regio. Zo ook de regio Den Bosch.

Bij een bezoek aan het Geldwisselkantoor wordt u ontvangen in een afgescheiden kantoorruimte. Zo kunt u in alle privacy uw geld wisselen. Zeker bij grote transacties is het prettig om een persoonlijk gesprek te voeren met één van de medewerkers.

Naast nieuwe valuta kunt u ook oude valuta’s wisselen en muntgeld. Sinds kort is het Geldwisselkantoor ook officieel inleverpunt van de KNM. Dit wil zeggen dat u de 5 en 10 euromunten ook kunt inwisselen.

Geld wisselen doet u bij Geldwisselkantoor Den Bosch.

  • Snel en eenvoudig wisselen van vele soorten buitenlands geld
  • Oud geld wisselen
  • Muntgeld wisselen
  • Zakelijke transacties van valuta is mogelijk
  • 5 & 10 euromunten omwisselen
  • Afschermde ruimte voor veiligheid en privacy
  • Officieel erkend wisselkantoor met vergunning van De Nederlandsche Bank
  • Bijna 70 locaties in Nederland dus makkelijk bereikbaar

Adres gegevens Geldwisselkantoor Den BoschRoute plannen naar Den BoschGeld wisselen bij Geldwisselkantoor Den BoschOverzicht Geldwisselkantoor in Nederland