Geld inwisselen in Den Haag

Geld wisselen in Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. De stad wordt ook wel ’s Gravenhage genoemd en is de regeringsstad van Nederland. De regering en het parlement zijn er gevestigd en Koning Willem-Alexander heeft zijn werkpaleis in Paleis Noordeinde.

Den Haag heeft veel te danken aan zijn ligging aan de Noordzee. De twee grote plaatsen aan de kust zijn Scheveningen en Kijkduin. Deze badplaatsen trekken elk jaar duizenden toeristen naar Den Haag.Lees verder....

Den Haag heeft vele internationale betrekkingen. Zo is er het internationaal Gerechtshof gevestigd in het Vredespaleis. Ook alle ambassades en ministeries staan in Den Haag.

Komt u als toerist naar Den Haag? Dan kunt u genieten van de mooie oude binnenstad of een bezoek aan Madurodam. Combineer uw bezoek aan Den Haag met een bezoek aan Geldwisselkantoor. Wellicht wilt u buitenlands geld wisselen voor euro’s.

Het Geldwisselkantoor Den Haag is gevestigd aan het Valkenbosplein. Deze weg wordt gekruist met de Laan van Meerdervoort en de Beeklaan, dit zijn belangrijke uitvalswegen in Den Haag. Het kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Bij het Geldwisselkantoor Den Haag kunt u geld wisselen uit het buitenland. U kunt biljetten en muntgeld wisselen uit diverse landen. Ook de oude Nederlandse Gulden, Duitse Marken en Belgische Franken kunt u inwisselen.

Plan uw route naar Den Haag

Geldwisselkantoor Den Haag

Valkenbosplein 1
2563 CA Den Haag
070-3615384

Geldwisselkantoor Den Haag

Valkenbosplein 1
2563 CA Den Haag
070-3615384

Geldwisselkantoor Den Haag

Geldwisselkantoor Den Haag

Adresgegevens:

Openingstijden:

Valkenbosplein 1 Maandag t/m vrijdag
2563 CA Den Haag 9.30 – 17.30 uur
070-3615384 Zaterdag
Neem contact op 9.30 – 17.00 uur
Plan uw route

Buitenlands geld wisselen aan het Valkenbosplein in Den Haag

Waar kan ik buitenlands geld wisselen in Den Haag? Wellicht stelt u zich die vraag wanneer u overgebleven vakantiegeld wilt wisselen. Het Geldwisselkantoor Den Haag is gevestigd aan het Valkenbosplein 1 op de kruising met de Laan van Meerdervoort. Het Geldwisselkantoor Den Haag is geopend van maandag t/m zaterdag.

Veel mensen houden na een verblijf in het buitenland geld over. Het Geldwisselkantoor koopt vele verschillende vreemde valuta uit de hele wereld. Dus op vakantie geweest in Amerika, Zuid-Afrika of een leuk weekendje Londen? Wacht niet langer en breng een bezoek aan het Geldwisselkantoor in Den Haag.

Makkelijk bereikbaar met de tram of auto. Vanaf het Centraal Station in Den Haag bent u binnen 15 minuten met de tram bij het Geldwisselkantoor aan het Valkenbosplein in Den Haag.

Oude valuta verkopen

Heeft u buitenlands geld na jaren terug gevonden? Dan denkt u waarschijnlijk: Wat moet ik ermee? Het Geldwisselkantoor Den Haag maakt het mogelijk deze oude valuta te wisselen voor euro’s. Sommige eurolanden maken het mogelijk de biljetten en munten nog in te wisselen bij de nationale bank. Voor u waarschijnlijk veel werk en bij een tweede bezoek komt er vaak niet van.

Het Geldwisselkantoor is één van de weinige wisselkantoren die nog oude valuta wisselt. Niet alleen de biljetten maar ook het muntgeld. Kijk op de site welke biljetten en munten inwisselbaar zijn of vraag er naar bij een bezoek aan het Geldwisselkantoor.

Oude Engelse ponden wisselen

De Bank of England heeft rond het jaar 2000 vele biljetten vervangen. De oude £5, £10, £20 en 50 pound werden ongeldig verklaard en moesten worden ingeleverd bij de bank. Veel mensen hebben deze oude Engelse ponden nog in het bezit. Het Geldwisselkantoor Den Haag biedt u de mogelijkheid om deze biljetten in te wisselen. Let goed op, want deze biljetten zijn niet meer geldig in Engeland.

Kleingeld van vakantie inwisselen

Iedereen heeft ze wel. Het kleingeld van een vakantie in het buitenland. Vaak is het bedrag te klein om in te wisselen of kunt u het nergens inwisselen. Het Geldwisselkantoor neemt het meeste kleingeld wel in. Bekijk het overzicht op Muntgeld welke munten inwisselbaar zijn. Vaak is een combinatie van vele soorten kleingeld en biljetten nog wel de moeite om het in te wisselen.

Zakelijke transacties

Bij het Geldwisselkantoor in Den Haag kunt u namens uw bedrijf geld wisselen. U dient hierbij een geldig legitimatie bewijs mee te nemen. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers wordt uw naam, adres en woonplaats geregistreerd. U zult altijd een geldige reden moeten opgeven waarom u het geld verkoopt aan het Geldwisselkantoor.

Waarom vreemd geld wisselen bij Geldwisselkantoor Den haag

Vreemd geld wisselen in Nederland doet u bij het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Het Geldwisselkantoor heeft bijna 70 vestigingen door heel Nederland. Vreemd geld wisselen was nog nooit zo makkelijk. Veel banken en andere instellingen zijn gestopt met het inwisselen van vreemde valuta in de regio. Het Geldwisselkantoor heeft natuurlijk ook een vestigingen in Den Haag, Delft en Katwijk.

Veel mensen vinden het niet fijn om hun buitenlandse geld te wisselen bij een balie of een loket. De meeste wisselkantoren zijn gevestigd bij een station of luchthaven. Het geeft een ongemakkelijk gevoel. Het Geldwisselkantoor Den Haag heeft een apart kantoor waar u wordt geholpen. Vreemd geld wisselen gebeurt in alle privacy en met de nodige veiligheidsmaatregelen. In een persoonlijk gesprek worden u valuta’s gewisseld en uitbetaald in euro’s.