Amerikaanse dollar kopen in uw regio?

Heeft u reisplannen naar de VS en wilt u goed voorbereid zijn? Dan is het redzaam om “Amerikaanse cash” bij de hand te hebben. Wel zo handig om direct na het landen een broodje te scoren en hoe dan ook wat geld op zak te hebben voor vervoer en verblijf.

U kunt Amerikaanse dollars voor uw reis alvast bestellen op de website van Geldwisselkantoor en ophalen bij een goudwisselkantoor in uw buurt. Goed voorbereid naar Amerika? Kom dan, ook zonder afspraak, langs bij een van onze kantoren.

Bestel direct Amerikaanse dollars KANTOOR IN DE BUURT

Kies voor een betrouwbare geldwisselaar

Vertrek goed voorbereid richting de Verenigde Staten. Bij een goede voorbereiding hoort ook “alvast wat valuta in huis halen”. In Nederland zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om vreemde valuta wisselen.

U wilt een betrouwbare geldwisselaar?  Het Geldwisselkantoor is in het bezit  van de juiste licentie van de De Nederlandsche Bank (DNB).

Zo bent u bij het Geldwisselkantoor 100% zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u uw valuta wisselen voor biljetten van 1, 2, 5, 10, 20, 50 en ook 100 dollar of muntgeld als u dat wenst. 

U vindt de diensten van Geldwisselkantoor in de kantoren van Goudwisselkantoor

 

Waarom dollars kopen bij Geldwisselkantoor?

Een paar jaar terug werd geld veelal bij een bank besteld. Tegenwoordig ligt deze dienst voornamelijk bij wisselkantoren. U kunt dus niet meer terecht bij Rabobank, ING Bank of SNS bank voor het kopen van buitenlandse valuta.

Gelukkig zijn er steeds meer wisselkantoren in Nederland, waardoor er altijd eentje in uw regio te vinden is. Zo heeft Geldwisselkantoor inmiddels ruim 100 vestigingen in Nederland waar u terecht kunt voor het wisselen van vreemde valuta. U kunt hier zonder afspraak langslopen voor het wisselen van uw euro’s voor dollars. Gaat het om hoge bedragen? Maak dan vooraf even een afspraak. 

KANTOOR IN DE BUURT  Afspraak maken

Is Amerikaanse dollars kopen vooraf aan uw vertrek voordeliger?

Het klopt dat u een kleine commissie betaalt over de wisseling tussen euro’s en dollars. U kunt uzelf dus afvragen welke methode voordeliger is. 

Er hangen een aantal voor- en nadelen aan beide methodes. 

Voordelen vooraf kopen van Amerikaanse dollars (USD) bij een geldwisselkantoor

  1. U heeft direct cash bij de hand bij aankomst. Zo voorkomt u lange wachtrijen voor pinautomaten (ATM’s) en kunt u rechtstreeks met de taxi naar uw bestemming;
  2. Ook kunt u uw dollars retourneren voor euro’s, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u te veel dollars inkoopt;
  3. Er zit een Goudwisselkantoor gewoon in uw buurt. U voorkomt hiermee de drukte op Schiphol en Amerikaanse luchthavens;
  4. Wij zijn erkend door De Nederlandsche Bank, en zijn geregistreerd als betrouwbare geldwisselaar. Zo ook Geldwisselkantoor. 

Nadeel vooraf kopen van Amerikaanse dollars (USD) bij een geldwisselkantoor

  1. Koersschommelingen

Zoals u ziet zijn er voor- en nadelen aan het vooraf- of op bestemming kopen van Amerikaanse dollar. Wilt u echt zonder zorgen op reis? Koop dan vooraf wat Amerikaanse dollars en zorg ervoor dat, als het echt moet, u ook in de Verenigde Staten gewoon bij een ATM terecht kunt. Let op de transactiekosten van pinnen in het buitenland. 

Het goedkoopste is echter wel om niet te veel transacties uit te voeren. Zodat u niet steeds een bedrag moet overmaken naar de desbetreffende bank. Onze keus zou dan ook zijn om voor vertrek naar Goudwisselkantoor te gaan. U profiteert hier simpelweg van de zekerheid van een erkend geldwisselaar die handelt volgens de actuele koers. 

Ik wil graag Amerikaanse dollars kopen in mijn regio

Heeft u reisplannen richting de Verenigde Staten? Wilt u goed voorbereid op weg, door alvast dollars te kopen. Kom dan zeker langs bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Onze kantoren kunt u vinden in Nederland en België. Zo heeft u altijd zekerheid op een kantoor in de buurt om Amerikaanse dollar te kopen.

KANTOOR IN DE BUURT BESTEL AMERIKAANSE DOLLAR ONLINE