Engelse ponden kopen? Houd hier rekening mee voor vertrek

Gaat u op reis naar Engeland? Wees er dan van bewust dat u in Engeland betaalt met ponden. Engelse ponden koopt u gemakkelijk bij Geldwisselkantoor. Omdat wij ons bevinden in ruim 50 locaties van Goudwisselkantoor in Nederland, vindt u ons altijd in de buurt. Ga voorbereid op reis en bestel ponden online of in een Geldwisselkantoor.

KANTOOR IN DE BUURT  Bestel ponden online

Hoe kan ik Engelse ponden kopen?

Ponden koopt u gemakkelijk bij Geldwisselkantoor. Hoe dat werkt? Dat is zeer eenvoudig. Bestel ponden online of in een Geldwisselkantoor in uw buurt. Haal de bestelling op en ga zo voorbereid op reis. Klik hier om online een bestelling te plaatsen. Klik hier om een kantoor in uw buurt te vinden.

Geldwisselkantoor maakt gebruikt van een Goudwisselkantoor of een Goudbus. Bij binnenkomst van een Geldwisselkantoor, wordt u verwelkomt door een professionele taxateur. Engelse ponden wisselen wordt gedaan op een eerlijke manier tegen de actuele wisselkoers.

Naast Engelse ponden verkoopt Geldwisselkantoor ook andere buitenlandse valuta. Klik hier om het gehele aanbod te bekijken.

Stappenplan-vreemde-valuta-bestellen

Terugkoopgarantie

Wilt u na uw reis Engelse ponden terug ruilen voor euro’s? Dat kan kosteloos bij Geldwisselkantoor. Bij het kopen van buitenlandse valuta krijgt u een bewaarkaart mee.

Bewaard deze goed, want deze kaart is uw terugkoopgarantie. Hiermee kunt u na uw vakantie zonder extra kosten uw buitenlandse valuta terug wisselen voor euro’s. Heeft u vragen over het wisselen van Engelse ponden? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-1021080.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

Ik heb nog Engelse ponden over, kan ik deze bij jullie inwisselen?

Heeft u ponden over na uw reis? Deze kunt u gemakkelijk inwisselen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt. U kunt zowel biljetten als munten inwisselen. Gaat het om grote bedragen? Maak dan een afspraak door het afsprakenformulier in te vullen.

Heeft u voordat u op reis ging, ponden bij een Geldwisselkantoor gekocht? Er is een bewaarkaart aan u meegegeven, wat als bewijs geld van uw transactie. Met deze bewaarkaart kunt u uw ponden kosteloos retourneren voor euro’s.

Ik wil graag oude Engelse ponden kopen, kan dat?

Bent u een bankbiljetten– of muntenverzamelaar? En bent u opzoek naar oude Engelse ponden? Dan bent u bij Geldwisselkantoor aan het juiste adres. Naast actuele valuta verkopen wij ook oude valuta. Klik hier voor het overzicht van oude en actuele ponden.

Engelse Ponden-5-pounds-1963-71-groot-brittanie

Ik wil voor mijn zakenreis Engelse ponden kopen

Gaat u op zakenreis naar Groot-Brittanië? En wilt u daarvoor Engelse ponden kopen? Dan bent u bij Geldwisselkantoor aan het juiste adres. Het is handig om wat ponden op zak te hebben. Voor bijvoorbeeld een taxirit tijdens uw zakenreis.

U kunt de ponden kopen door een Geldwisselkantoor binnen te lopen. Of door een bestelling online te plaatsen en de valuta op te halen bij u in de buurt.

Bij bedragen vanaf €10.000 is het verplicht om een afspraak te maken. Dit doet u gemakkelijk door het afsprakenformulier in te vullen. Ook is het bij een zakelijke transacties verplicht om te legitimeren. Geldwisselkantoor is gevestigd in een Goudwisselkantoor of Goudbus.

Bij aankoop van vreemde valuta ontvangt u een bewaarkaart. De bewaarkaart is een bewijs van uw aankoop en is geldig als terugkoopgarantie. Met de bewaarkaart kunt u kosteloos uw overgebleven Engelse ponden terug wisselen voor euro’s.

KANTOOR IN DE BUURT Bestel ponden online

Engelse Ponden

Wat zijn de betaalmogelijkheden voor het kopen van Engelse ponden?

Wilt u Engelse ponden bij een Geldwisselkantoor kopen? Dan kunt u kiezen uit twee betaalmogelijkheden. U kunt de transactie voltooien door te pinnen of door met cash te betalen. Wilt u ponden wisselen naar euro? Dan krijgt u de deze cash uitbetaald voor de actuele wisselkoers.

Ponden voor uw zakenreis nodig? Deze koopt u gemakkelijk bij Geldwisselkantoor. Let op. Bij zakelijke transacties is legitimeren verplicht.

Verkopen jullie naast Engelse ponden ook andere buitenlandse valuta?

Naast ponden verkoopt Geldwisselkantoor ook andere buitenlandse valuta. Geldwisselkantoor wisselt populaire buitenlandse valuta zoals de Amerikaanse dollar, Deense kroon, Chinese yuan en Zwitserse frank.

Naast bekende buitenlandse valuta zoals Engelse ponden, kunt u ook onbekendere valuta wisselen. Denk aan de Turkse lira, Egyptische ponden en de Kroatische kuna. Er is een uitgebreid assortiment buitenlandse valuta voor u beschikbaar. Klik hier voor alle buitenlandse valuta. U kunt zowel biljetten als munten wisselen.

U kunt zonder en met afspraak terecht bij een geldwisselkantoor in uw buurt. Heeft u vragen over het geld wisselen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-1021080.

KANTOOR IN DE BUURT Bestel ponden online

vreemde-valuta

Ik heb nog oude biljetten en munten liggen, wat kan ik hiermee?

Naast ponden wisselen, kunt u ook oude biljetten en munten wisselen. Deze oude biljetten of munten zijn geen wettig betaalmiddel meer. Sommige oude biljetten of munten kunnen hoge bedragen opleveren. Dit kan komen door de zeldzaamheid of hoge verzamelingswaarde.

Onze specialist zal de valuta op echtheid controleren en taxeren. Heeft u nog oude biljetten of munten liggen? Neem ze mee naar een Geldwisselkantoor in uw buurt.

Waarom Engelse Ponden kopen bij een Geldwisselkantoor?

U kunt het beste ponden kopen bij Geldwisselkantoor. Uw Engelse ponden worden altijd gewisseld tegen de actuele wisselkoers. U kunt zowel biljetten als munten wisselen bij een kantoor in uw buurt.

Naast ponden kunt u ook andere buitenlandse valuta wisselen. Door de meer dan 30 jaar ervaring van Geldwisselkantoor, is er een uitgebreid assortiment ontstaan. Klik hier voor het hele assortiment aan buitenlandse valuta.

Voordelen Engelse ponden kopen bij Geldwisselkantoor:

  • 50 locaties in Nederland om Engelse ponden te kopen
  • Uitgebreid assortiment met bijna alle soorten buitenlands geld
  • Welkom met en zonder afspraak
  • Zowel bankbiljetten als muntgeld
  • Wisselen tegen de actuele wisselkoers
  • Jarenlange ervaring en professionele taxateurs
  • Geautoriseerd door De Nederlandsche Bank en ingeschreven als officiële wisselinstelling

KANTOOR IN DE BUURT Bestel Engelse ponden online

Engelse ponden kopen? Zo geregeld!

Bestel online of loop binnen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

KANTOOR IN DE BUURT Online bestellen

Geldwisselkantoren-in-Nederlandgoudwisselkantoor-goudbus