Noorse kronen nodig? Ga voorbereid op reis en koop kronen online

Op stedentrip naar Oslo? Of andere reis naar Noorwegen? In Noorwegen wordt betaald met de Noorse kroon. Ga voorbereid op reis en koop Noorse kronen vooraf bij Geldwisselkantoor.

KANTOOR IN DE BUURT Bestel kronen online

Noorse kroon kopen

Noorse kronen kopen doet u gemakkelijk bij Geldwisselkantoor. Er zijn verschillende mogelijkheden om kronen te kopen:

  • Bestel kronen online. De kronen kunt u bij een Geldwisselkantoor om de hoek ophalen.
  • Bestel kronen telefonisch. Bel naar 088-1021080 en geef uw bestelling door. U kunt de kronen bij een Geldwisselkantoor ophalen.
  • Bestel de kronen door binnen te lopen bij een Geldwisselkantoor. Er zijn 50 locaties in Nederland waar u naar binnen kunt lopen.

Ga voorbereid op reis en koop kronen bij Geldwisselkantoor. Geldwisselkantoor zit met 50 locaties verspreid over Nederland. Klik hier voor een kantoor in uw buurt.

Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor en Goudbus. Bij deze kantoren kunt u de bestelde valuta ophalen.

Noorse-Kronen-muntgeld

Wissel Noorse kronen kosteloos terug voor euro’s

Heeft u de hoofdstad Oslo bezocht? Of de Noorse fjorden? Het kan zijn dat u kronen over heeft na uw bezoek in Noorwegen. Wissel kronen voor euro’s in bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

Bij het kopen van Noorse kronen krijgt u een bewaarkaart mee. Dit is een terugkoopgarantie waarmee u kosteloos kronen voor Euro’s kunt terug wisselen. Heeft u kronen over van uw reis? Kom langs bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

Ik ga op zakenreis naar Noorwegen. Kan ik zakelijk de Noorse kroon kopen?

Wanneer u op zakenreis naar Noorwegen gaat, is het handig om wat kronen op zak te hebben. Zo kunt u makkelijk een taxirit of lunch betalen.

Noorse kronen bestelt u gemakkelijk online. U kunt er ook voor kiezen om binnen te lopen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt. Daar kunt u de bestelling doorgeven. Gaat het om hoge bedragen? Maak dan een afspraak door het afsprakenformulier in te vullen.

Let op: Bij zakelijke transacties is legitimeren verplicht.

Wat kan ik met hoeveel kronen kopen?

Gaat u op reis naar Noorwegen? Rondtrekken door het prachtige landschap? Daar heeft u Noorse kronen voor nodig. Wat kunt u ongeveer qua prijs verwachten in Noorwegen?

Lekker uiteten met twee personen? Een driegangenmenu voor twee heeft u voor ongeveer 850 Kroon. Van de ene naar andere plaats met de taxi? Voor een taxirit van 10 km betaalt u ongeveer 420 Kroon. Genieten met een biertje? Een halve liter bier koopt u voor ongeveer 85 Kroon.

Ga voorbereid op reis. Bestel Noordse kronen online.

Andere buitenlandse valuta’s kopen

Geldwisselkantoor heeft een uitgebreid assortiment aan buitenlandse valuta. U kunt populaire valuta zoals Amerikaanse dollars, Engelse ponden en Chinese yuan kopen. Ook onbekende valuta zoals de Deense kroon of de Turkse lira kunt u kopen bij Geldwisselkantoor.

Klik hier voor het hele assortiment aan buitenlandse valuta. Bestel uw Buitenlandse valuta online.

vreemde-valuta

Is het veilig om de Noorse kroon te kopen bij Geldwisselkantoor

Kronen kopen bij Geldwisselkantoor is uiterst veilig. Veiligheid staat bij Geldwisselkantoor namelijk voorop. De transactie vindt plaats in een discrete ruimte. Kronen worden gewisseld tegen de actuele wisselkoers.

Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor en Goudbus. Bij deze kantoren kunt u uw kronen ophalen, bestellen of kopen. U bent welkom met en zonder afspraak.

Geldwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank en ingeschreven als officiële wisselinstelling.

goudbus-goudwisselkantoor-locatie

De Noorse kroon

Noorse kronen zijn er in munt en bankbiljetten. Munten bestaan uit 1, 5, 10 en 20 kronen. Biljetten uit 50, 100, 200, 500 en 1000 kronen.

Ik heb nog kronen liggen die niet meer geldig zijn als wettig betaalmiddel. Wat kan ik met deze oude kronen?

Heeft u nog oude Noorse munten of biljetten? U kunt bij Geldwisselkantoor ook valuta wisselen die niet meer gebruikt worden als wettig betaalmiddel.

Sommige oude munten of biljetten hebben een hoge verzamelingswaarde. Dit betekent dat uw oude munten nog veel geld op kunnen leveren. Kom langs en laat uw oude munten of biljetten taxeren bij een kantoor in uw buurt.

Bent u een munten- of bankbiljettenverzamelaar? U kunt bij ons ook terecht op oude Noorse kronen te kopen.

Noorwegen-5-Kronen-Fridtjof-Nansen-1955-1963

Waarom Noorse kronen bestellen bij Geldwisselkantoor?

Geldwisselkantoor heeft lange ervaring in de branche. Hierdoor is een groot assortiment aan buitenlandse valuta ontstaan. Klik hier voor een overzicht van buitenlandse valuta.

Bij Geldwisselkantoor kunt u zowel munten als bankbiljetten wisselen. Klik hier voor een kantoor in uw buurt. Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor en Goudbus. In deze kantoren wordt het geld gewisseld.

De Noorse kroon wisselen wordt op een veilige manier in een discrete ruimte gedaan. Er wordt eerlijk gewisseld tegen de actuele wisselkoers. Geldwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandse Bank en ingeschreven als officiële wisselinstelling.

KANTOOR IN DE BUURT Bestel Noorse kronen online

 

Noorse kronen bestellen? Zo geregeld!

Stappenplan-vreemde-valuta-bestellen

Bestel Noorse kronen online