Zweedse kronen (SEK) makkelijk kopen in uw buurt

Gaat u een rondreis maken door het Scandinavische land Zweden? Eropuit in Noord-Europa met een backpack of camper? Daarvoor heeft u Zweedse kronen nodig! De Zweedse kroon is het wettige betaalmiddel in Zweden. Bestel deze makkelijk bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

KANTOOR IN DE BUURT Online bestellen

Zweedse kroon kopen

De stad Stockholm bezoeken? Of de waterval Tännforsen? Ga voorbereid op reis en neem Zweedse kronen mee. U kunt gemakkelijk aan kronen komen.

  1. Bestel de kroon online. Dit wordt gedaan tegen de actuele wisselkoers. U kunt de kronen ophalen bij Geldwisselkantoor. Er zijn 50 locaties waar u in Nederland terecht kunt.
  2. Bestel de Zweedse kroon telefonisch. Bel naar 088-1021080 om uw bestelling door te geven. U kunt uw kronen ophalen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.
  3. Loop binnen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt en geef de bestelling door. U kunt ook van tevoren een afspraak maken. Klik hier om het afsprakenformulier in te vullen. U bent welkom met en zonder afspraak.

Bestel Zweedse kronen

Zweedse-Kronen

Terugkoopgarantie

Bij het kopen van de Zweedse kroon krijgt u een bewaarkaart. Deze kaart dient als terugkoopgarantie. Komt u net terug van uw reis? En heeft u nog kronen over? Wissel uw buitenlandse valuta om bij Geldwisselkantoor. U kunt uw buitenlandse valuta kosteloos wisselen bij het inleveren van de bewaarkaart.

U kunt zowel munten als bankbiljetten terug wisselen. Klik hier voor een kantoor in uw buurt.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

Op zakenreis naar Zweden

Gaat u op zakenreis naar Zweden? Ook daarvoor is het handig op wat Zweedse kronen op zak te hebben. Zo kunt u makkelijk de taxirit betalen of een ontbijt kopen. Bij een zakelijke transactie is legitimeren verplicht.

De Zweedse kroon kopen doet u gemakkelijk bij Geldwisselkantoor. Door de 50 locaties in Nederlands, zit Geldwisselkantoor ook in uw buurt. Gaat het om hoge bedragen? Maak dan een afspraak door het afsprakenformulier in te vullen.

Wat kan ik met een Zweedse kroon?

In Zweden wordt er met bankbiljetten en munten betaald. De Zweedse kroon bestaat uit bankbiljetten van 20, 50, 100, 200, 500 en 1000 Kronen. Munten zijn er beschikbaar in 1,2,5 en 10 kronen.

Een heerlijk Zweeds traditioneel ontbijt heeft u voor ongeveer 130 kronen. Een lekker kopje koffie? Die heeft u voor ongeveer 30 kroon. Met de taxi naar een andere stad? Voor een taxirit van 10 km betaalt u ongeveer 270 kronen.

Ga voorbereid op reis en bestel uw Zweedse kronen online of bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

Zweden 500 Kronen Birgit Nilsson 2016

Kan ik ook andere buitenlandse valuta bij Geldwisselkantoor kopen?

Gaat u op rondreis door Noord-Europa? Dan heeft u naast Zweedse kronen ook andere buitenlandse valuta nodig. Denk aan de Noorse kroon of Deense kroon. Geldwisselkantoor heeft een uitgebreid assortiment aan buitenlandse valuta. Klik hier om het hele assortiment buitenlandse valuta te bekijken.

Kronen en buitenlandse valuta wisselt u gemakkelijk bij een Geldwisselkantoor. Klik hier om te bestellen. Of klik hier om een kantoor in uw buurt te vinden.

vreemde-valuta

Ik heb nog oude Zweedse kronen waarmee niet meer betaald kan worden. Kan ik die bij jullie inwisselen?

Een dienst van Geldwisselkantoor is het wisselen van oude munten en bankbiljetten. Deze kunnen nog veel opleveren door de hoge verzamelingswaarde.

Helaas zijn Zweedse kronen in bankbiljetten niet meer inwisselbaar. Zweedse kronen in munten zijn nog wel inwisselbaar. Kom langs met uw oude valuta bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

geldwisselkantoor-Zweedse Kornen-20-kronor-2001-zweden

Waarom de Zweedse kroon bij Geldwisselkantoor kopen?

Kronen bij Geldwisselkantoor kopen is heel gemakkelijk. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden voor u om de kronen te kopen. U kunt online bestellen, telefonisch bestellen door te bellen naar 088-1021080 of langskomen bij een kantoor in uw buurt.

Kronen worden altijd gewisseld tegen de actuele wisselkoers. U krijgt een bewaarkaart van mee om na u reis de kronen kosteloos om te wisselen voor euro’s.

Bij Geldwisselkantoor staar veiligheid voorop. De transactie van uw Zweedse kronen wordt in een discrete ruimte gedaan. Geldwisselkantoor geautoriseerd door De Nederlandse Bank en ingeschreven als officiële wisselinstelling.

Om uw Zweedse kronen te kopen bent u bij Geldwisselkantoor welkom met en zonder afspraak. Geldwisselkantoor maakt gebruik van een Goudwisselkantoor of Goudbus.

KANTOOR IN DE BUURT Online bestellen

goudbus-goudwisselkantoor-locatie

Ga voorbereid op reis en bestel Zweedse kronen bij Geldwisselkantoor.

Bestel Zweedse kronen online

Liever niet online bestellen? Loop dan een Geldwisselkantoor in uw buurt binnen. U bent welkom met en zonder afspraak.

Kantoor in de buurt of Afspraak maken 

Stappenplan-vreemde-valuta-bestellen