Zwitserse frank kopen

Wanneer u Zwitserse franken wilt kopen bent u bij Geldwisselkantoor aan het juiste adres. U koopt gemakkelijk uw Zwitserse franken online en haalt deze op in één van de meer dan 50 locaties in heel Nederland. Zwitserland heeft zijn eigen valuta en behoort dus niet tot de euro landen. Hierdoor is het van belang om voordat u op reis gaat, Zwitserse franken op zak te hebben. Zo weet u zeker dat u altijd kan betalen en komt u niet voor onverwachtste verassingen te staan.

Bestel direct uw Zwitserse franken

Koers Zwitserse frank

De koers van de Zwitserse frank rekent over het algemeen gemakkelijk ten opzichte van de euro. U krijgt per euro ongeveer 1.07 Zwitserse frank terug. Wanneer u bij Geldwisselkantoor komt, wisselt u altijd tegen de laatste koers. De laatste wisselkoers is altijd verwerkt in onze handige tool zodat u zeker weet dat u tegen de juiste koers wisselt. Zo ontvangt u altijd het juiste bedrag aan Zwitserse franken.

Waarde Zwitserse frank

De Zwitserse frank staat bekend als een sterke munt. Zwitserland staat namelijk bekend als veilige haven op financieel gebied. De bankensector en de centrale bank doen het normaal gesproken erg goed waardoor de waarde van de Zwitserse frank blijft gewaarborgd. Ook staat Zwitserland bekend als een rustig land waar niet snel een crisis uitbreekt. Dit komt de waarde van de munt ook ten goede.

Terugkoopgarantie

Als u naar Zwitserland vertrekt, weet u vooraf nog niet hoeveel kosten u precies gaat maken. Dit maakt het lastig om de hoeveelheid die u moet wisselen te bepalen. Om die reden bieden we u kosteloos terugkoopgarantie aan. Heeft u te veel Zwitserse franken meegenomen? Dan wisselt u deze kosteloos terug naar euro’s wanneer u weer terug bent. U krijgt van ons een bewaarkaart en wanneer u deze toont, wisselt u volledig gratis u overgebleven valuta terug.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

De prijzen in Zwitserland

Om u een idee te geven hoeveel geld u nodig heeft, hebben we een aantal prijzen van producten voor u opgezocht. Zo kan u een inschatting maken hoeveel valuta u nodig heeft op uw reis naar Zwitserland. Het land staat bekend als een land waarin het levensonderhoud vrij prijzig is en dat komt terug in de volgende prijzen. Zo kost een kop koffie u 4 Zwitserse franken, een enkeltje met het openbaar vervoer is ongeveer 3,60 Zwitserse frank en een nachtje in een 3 sterren hotel kost u ongeveer 120 Zwitserse franken.

Autorisatie door De Nederlandsche Bank

Geldwisselkantoor heeft sinds 2016 een wisselvergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor weet u zeker dat u bij een betrouwbaar bedrijf uw geld wisselt. Wanneer u dit liever in alle rust doet, heeft u de mogelijkheid om dit in een discrete ruimte te doen. Zo weet u zeker dat u op een veilige manier uw valuta wisselt.

Stappenplan-vreemde-valuta-bestellen

Onderdeel van Goudwisselkantoor

Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, valuta, verzamelobjecten en nog veel meer. Met meer dan 50 locaties door heel Nederland is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Dit maakt ons al jarenlang een vertrouwd adres voor het wisselen van uw valuta. Ook gemakkelijk uw valuta wisselen? Zoek dan nu een kantoor bij u in de buurt.

KANTOOR IN DE BUURT Direct bestellen

Geld wisselen bij u in de buurt?

Geldwisselkantoren-in-Nederland

Bestel direct uw Zwitserse franken