Indiase roepie (INR)

Wilt u Indiase roepie (INR) kopen? Kom dan naar een Geldwisselkantoor bij u in de buurt. Hier wisselt u uw euro’s of een andere valuta gemakkelijk en snel om voor Indiase roepies. Komt u juist terug van een reis naar India en wilt u Indiase roepie terug wisselen? Ook dan bent u bij Geldwisselkantoor aan het juiste adres. Zoek snel een kantoor bij u in de buurt.

Indiase roepie omrekenen naar euro

Wanneer u Indiase roepie nodig heeft, is het belangrijk om deze tegen de laatste koers te wisselen. Zo weet u namelijk dat u genoeg Indiase roepie ontvangt. De koers van de munt verschilt uiteraard van dag tot dag en om die reden kan het omrekenen van Indiase roepie naar euro erg lastig zijn. Om u hierbij te helpen, hebben wij altijd de laatste koers verwerkt in onze handige calculator. U vult in hoeveel u wilt wisselen en de calculator rekent gelijk voor u uit hoeveel Indiase roepie u hiervoor krijgt. Wilt u uw valuta direct ophalen bij een kantoor in de buurt? Ook dit selecteert u gelijk in onze calculator. Zo maken we het wisselen van Indiase roepie zo gemakkelijk mogelijk!

Indiase-roepie-tempel

Indiase roepie wisselen

Wanneer u op reis gaat naar India, is het aan te raden om vooraf Indiase roepie op zak te hebben. Zo komt u op uw bestemming niet voor onverwachtse verassingen te staan en weet u zeker dat u goed voorbereid op reis gaat. U kan er ook voor kiezen om Indiase roepie te wisselen wanneer u aankomt in India. U loopt hier echter het risico dat u dit doet bij een niet betrouwbare wisselinstelling waardoor u minder waar voor uw geld krijgt. Ook kan het lonen om alvast Indiase roepie op zak te hebben om de eerste kosten te dekken. Denkt u bijvoorbeeld aan een taxi van het vliegveld naar uw hotel of iets te eten of te drinken. Zorgt dat u goed voorbereid op reis gaat door vooraf te wisselen bij Geldwisselkantoor.

Indiase-roepie-holi

Prijzen in India

Het is vooraf lastig inschatten hoeveel Indiase roepie u voor uw reis op zak moet hebben. In India zijn de prijzen namelijk heel anders dan in Nederland. Om u hierbij te helpen, hebben we een aantal kosten op een rijtje gezet. Zo hopen we alvast een indicatie te geven van de prijzen die in India gehanteerd worden. Uiteraard zijn deze prijzen ter indicatie en kunnen ze afwijken van de lokale prijzen.

U heeft natuurlijk keuze uit verschillende soorten accommodatie wanneer u in India verblijft. Wilt u overnachten in een gemiddeld hotel kost dit u ongeveer € 35,- per nacht en dit is vaak ook met ontbijt. Een maaltijd is India is aanzienlijk goedkoper dat in Nederland en vaak betaald u slechts een paar euro voor een warme maaltijd. De toeristische attracties zijn daarentegen wel aan de prijs. Als toerist zijnde kost dit u namelijk altijd meer dan wanneer u uit India zelf komt.

Indiase-roepie

Waarde Indiase roepie

De koers van de Indiase roepie verschilt natuurlijk van dag tot dag. Hierdoor heeft de Indiase roepie iedere dag een andere waarde ten opzichte van de euro. De waarde van de munteenheid werd vroeger zelf bepaald door het gehalte aan zilver in de munt. Hierdoor schommelde de waarde van de munt enorm doordat deze sterk afhankelijk was van de nieuwe zilvermijnen die toen werden ontdekt. In 1900 werd de munt gekoppeld aan de goudstandaard waardoor dit probleem werd verholpen.

Taj-Mahal

Terugkoopgarantie

Wanneer u op vakantie of zakenreis gaat naar India, weet u nog niet precies hoeveel u op bestemming uit zal geven. Hierdoor kan het lastig inschatten zijn hoeveel Indiase roepie u precies mee moet nemen. Wanneer u wisselt bij Geldwisselkantoor, krijgt u hier altijd kosteloos terugkoopgarantie bij. U ontvangt bij het wisselen een bewaarkaart en wanneer u deze toont bij terugkomst, wisselt u kosteloos terug.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

Autorisatie door De Nederlandsche Bank

Geldwisselkantoor heeft sinds 2016 een wisselvergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor weet u zeker dat u bij een betrouwbaar bedrijf uw geld wisselt. Zo wisselt u op een veilige manier uw valuta om bij een gerenommeerd bedrijf.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, valuta, verzamelobjecten en nog veel meer. Met meer dan 50 locaties door heel Nederland is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Dit maakt ons al jarenlang een vertrouwd adres voor het wisselen van uw valuta. Ook gemakkelijk uw valuta wisselen? Zoek dan nu een kantoor bij u in de buurt.
Geldwisselkantoren-in-Nederland

KANTOOR IN DE BUURT Direct bestellen

Gemakkelijk Indiase roepie wisselen bij Geldwisselkantoor

Stappenplan-vreemde-valuta-bestellen

Bestel direct uw Indiase roepie