Nieuw Zeelandse dollar kopen

Daarvoor kunt u nu ook terecht bij Geldwisselkantoor. Bent u van plan Nieuw Zeeland te bezoeken? En wilt u daarbij alle risico’s uitsluiten. Vergeet dan niet vooraf wat Nieuw Zeelandse cash mee te nemen. Naast dat ze links rijden, betalen ze ook in hun eigen valuta. 

Bestel direct Nieuw Zeelandse dollar Vind een kantoor

new-zealand-flag

Koop NZD tegen de scherpste actuele koers

Het wisselen van geld is niet altijd zo voordelig. Voorkom het betalen van grote commissies of het betalen aan ‘tussenpersonen’. Daarnaast is het handig om een partij te kiezen waarbij u kunt terugvallen op een terugkoopgarantie. Hiermee kunt u na uw reis of vakantie, de overgebleven dollars gratis terugwisselen voor euro’s. 

Let dus goed op de meest actuele en scherpste koers van Nieuw Zeelandse dollar. Zo weet u zeker dat u, na aankomst op Auckland of in Christchurch, niet bedrogen uitkomt. Daarnaast zouden wij aanraden om de partij waarbij u wisselt te controleren op zijn betrouwbaarheid. Niet iedere wisselaar is in het bezit van een erkende wisselvergunning door de Nederlandse Bank.

Bij Geldwisselkantoor heeft u zekerheid op deze drie belangrijke pijlers. Dit is belangrijk voor onze duurzame relatie met onze klanten, en uiteraard een eerlijke handel. Kies daarom voor Geldwisselkantoor als u wilt uitgaan van: 

  • De meest actuele en scherpste koers van Nieuw Zeelandse Dollar
  • Gratis terugkoopgarantie
  • Officiële autorisatie door De Nederlandse Bank

Meer over ons

Om deze redenen koopt u Nieuw Zeelandse dollar voor vertrek

U heeft een reis naar Nieuw Zeeland gepland. Alles is in kannen en kruiken. Uw tas is ingepakt en u bent klaar voor vertrek. U bent pas echt voorbereid als u ook alvast wat cash van uw bestemming in uw tasje heeft. Waarom is dit handig? 

  1. U heeft direct cash te hand bij aankomst. Voorkom rijen of onbeschikbaarheid van pinautomaten en regel direct, met NZD, uw vervoer bij aankomst;
  2. Omdat u de actuele koers betaald, komt u niet tot het obstakel dat u onverklaarbare commissies aan tussenpersonen tussen banken hoeft af te staan;
  3. Onverwachte kosten kunt u tijdens uw verblijf in Nieuw Zeeland dekken, omdat u voorbereid bent. U voorkomt het doen van extra moeite na aankomst.

Nu inclusief gratis terugkoopgarantie

Korte of lange reis gepland? Het is soms moeilijk om vooraf te bepalen hoeveel cash u op zak wilt hebben. Te veel zou ervoor kunnen zorgen dat u waardeloze dollars meeneemt naar Nederland. Hier kunt u er tenslotte niet mee betalen. 

Voorkom stress over overblijvende dollars. Bij Geldwisselkantoor krijgt u na aanschaf van uw NZD een kaartje mee, wat werkt als bewijs. Wij noemen deze kaart onze: “Bewaarkaart”. Met deze kaart kunt u bij terugkomst in Nederland gewoon uw euro’s terugkrijgen zonder hier ook maar iets over te betalen. 

BESTEL MET TERUGKOOPGARANTIE

nieuw-zeelandse-dollar

Nieuw Zeelandse Dollars kopen bij Geldwisselkantoor

Hoe komt u aan Nieuw Zeelandse dollars? Dat is heel simpel. Momenteel kunt u bij 50 kantoren in Nederland terecht voor het wisselen van valuta. Geldwisselkantoor maakt gebruik van de kantoren van Goudwisselkantoor, waardoor we direct aanwezig zijn in uw buurt. Het familiebedrijf, met meer dan 35 jaar ervaring in metalen- en muntenhandel, is daardoor heel dichtbij. 

Bij Geldwisselkantoor geniet u dus van tal van voordelen. Zo zijn we dichtbij, betaald u geen onnuttige kosten en kunt u terecht voor de koop- én verkoop van biljetten en munten. Geld wisselen was nog nooit zo eenvoudig. 

Vind een kantoor in de buurt

Wat ook handig is? Onze online bestelmodule. Klik hier om direct uw benodigde Nieuw Zeelandse dollars te bestellen. 

Bestel Nieuw Zeelandse Dollar

Nieuw Zeelandse dollars bestellen met terugkoopgarantie

 

bewaarkaart-dollars-wisselen

Bestel direct  Vind een kantoor