Over Ons

Kennis en ervaring sinds 1984

Goudwisselkantoor is een onderdeel van De Ruiter Groep, een solide Nederlands familiebedrijf uit de regio van Rotterdam. Goudwisselkantoor is  ook een betrouwbaar geldwisselkantoor. Dhr. De Ruiter senior was de grondlegger van het bedrijf. Dat begon als hobby in de avonduren. En groeide uit tot een internationaal werkende onderneming, die al meer dan 3 decennia gespecialiseerd is in edelmetalen en verzamelobjecten.

Duurzame groei

Dankzij de passie en inzet van familie en medewerkers groeit het bedrijf al jaren. Inmiddels staat de tweede generatie van de familie aan het roer. Er werd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Door de korte lijnen in het bedrijf dragen we deze één op één over. Zo kunnen we onze klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilig opslaan, veilen, verpanden en verzamelen van edelmetalen of verzamelobjecten.

Met meer dan 80 locaties in de Benelux zijn wij altijd dicht bij onze klanten.

Goudwisselkantoor is lid van diverse vakverenigingen. We zijn geautoriseerd door De Nederlandse Bank (DNB) en werken samen met de Koninklijke Nederlandse Munt.

 

Landelijk inleverpunt van de Koninklijke Nederlandse Munt

Vele mensen hebben euromunten en coincards gespaard. Deze euro’s zijn geldig als betaalmiddel maar worden bijna nooit aangenomen of geaccepteerd als betaalmiddel. Alle Nederlandse banken zijn gestopt met het aannemen van deze munten. Als onderdeel van het Goudwisselkantoor zijn wij een officieel inleverpunt van het KNM.

 

Hoofdkantoor Goudwisselkantoor Klaaswaal