Diest

Goudwisselkantoor Diest

Wilt u uw goud verkopen in Diest? Dan hoeft u niet langer te zoeken naar een geschikt adres. Goudwisselkantoor is een professionele en ervaren inkoper waar u op een vertrouwde wijze uw goud kunt verkopen. We helpen we u op een persoonlijke en discrete manier bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Ervaar het zelf: bezoek nog vandaag Goudwisselkantoor Diest voor een vrijblijvende taxatie.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Koningin Astridlaan 2
3290 Diest
Tel. 0032 13 48 01 48
diest@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen in Diest: hoe werkt dat?

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Diest is eenvoudig. U kunt bij ons de hele week terecht voor taxatie en verkoop van uw goud. Onze deskundige taxateur bepaalt de waarde van uw kostbaarheden door middel van een vrijblijvende taxatie. Is alles naar tevredenheid, dan kunt u het goud direct verkopen. Wij helpen u graag verder met het verkopen van uw goud.

Waarom nu uw goud verkopen?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en baren (ook wel goudstaven genoemd). Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudprijzen zijn historisch hoog. Dat betekent bijvoorbeeld dat gouden sieraden die ergens in een schuif liggen en niet of nauwelijks gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Als u dit goud verkoopt, kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel plezier van zult hebben. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Persoonlijk en discreet uw goud verkopen

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. Een persoonlijke benadering staat daarom bij ons centraal. De taxateur van Goudwisselkantoor Diest ontvangt u persoonlijk. Uw kostbaarheden worden getaxeerd in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar bij aanwezig, zodat u alles zelf  kunt u zelf volgen. Besluit u om uw goud te verkopen, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Goud verkopen zonder afspraak

Voor taxatie of verkoop van uw goud is een afspraak niet verplicht. U kunt de gehele week vrijblijvend bij Goudwisselkantoor binnenstappen. Dat biedt u gemak: u kunt bij ons langskomen als het ú uitkomt. Natuurlijk is een afspraak wel mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct uw afspraak in op deze pagina.

Goudwisselkantoor Diest uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Diest, aan de Koningin Astridlaan 2 is gemakkelijk te bereiken. Het kantoor ligt aan de rand van het centrum, bij de rotonde aan de R26/N29. Als u met de auto reist, bent u binnen 10 minuten vanuit Diest, Halen of Zichem op ons kantoor. Ook vanuit Tessenderloo en Beringen is het kantoor goed bereikbaar. U kunt de auto (betalend) parkeren langs de Hasseltse straat, of op de parking AZ Diest, op 3 minuten loopafstand.

Reist u met het openbaar vervoer? Bushalte Diest Hasseltsepoort is schuin tegenover ons kantoor. Hier stoppen vrijwel alle buslijnen die Diest passeren.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Diest gaat even professioneel als persoonlijk. We staan voor:

 • [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten;
 • Deskundig en vrijblijvend advies;
 • Directe betaling;
 • Discrete ruimte voor uw taxatie;
 • Ook verkoop van goud en zilver.

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met veel ervaring. In België, Nederland en Duitsland hebben we meer dan [locations_rounded] vestigingen. Omdat we de markt en de producten zeer goed kennen, krijgt u een deskundig advies. Als u overweegt om uw goud te verkopen in Diest is een bezoek aan Goudwisselkantoor dan ook aan te bevelen.

We doen meer dan alleen goud inkoop

Wilt u niet alleen goud verkopen in Diest, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor Diest verkopen. Dat geldt ook voor horloges, en diamanten (los of in een juweel). Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

 1. Een Goudwisselkantoor in uw eigen plaats/regio
 2. Gratis taxatie van uw voorwerpen
 3. Discrete behandeling
 4. Een correcte prijs voor uw goud
 5. Geen afspraak nodig: u stapt gewoon binnen
 6. Ook inkoop van zilver, munten en horloges

Uw goud verkopen in Diest? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Diest. Ook als u in Scherpenheuvel-Zichem, Halen of Tessenderlo woont is ons kantoor gemakkelijk bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

> Plan uw route

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route