Dilbeek

Goudwisselkantoor Dilbeek

Uw goud verkopen in Dilbeek? Dat doet u vanzelfsprekend bij Goudwisselkantoor. Een ervaren firma die al meer dan [years_of_experience] jaar dé specialist is in goud en andere kostbaarheden. Het verkopen van goud is voor u wellicht geen dagelijkse bezigheid. Kom daarom naar een vertrouwd adres, waar u prettig en deskundig wordt geholpen bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Dilbeek voor een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Ninoofsesteenweg 142
1700 Dilbeek
Tel. 0032 -28 941 347
dilbeek@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw goud verkopen in Dilbeek?

Veel mensen bezitten gouden voorwerpen waar ze bijna nooit iets mee doen. U ook? Denk bijvoorbeeld aan wat gouden sieraden uit een erfenis. Of een gouden ketting die stuk is gegaan en al jaren ongebruikt in de kast ligt. Deze voorwerpen kunnen een aanzienlijk waarde hebben. De prijs van goud is het laatste tiental jaren flink gestegen. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte goud te verkopen in Dilbeek. De opbrengst kunt u gebruiken voor zaken waar u wel gemak of genoegen aan zult beleven. Kom daarom zeker eens langs bij Goudwisselkantoor Dilbeek om uw goud vrijblijvend en gratis te laten taxeren.

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor betekent zakendoen met een solide familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten goud, edelmetalen en andere kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud.

Discreet uw goud verkopen

Bij Goudwisselkantoor Dilbeek kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw (oud) goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete taxatieruimte. Hier beoordeeld de taxateur uw kostbaarheden in uw bijzijn en ontvangt u een ernstig prijsaanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan kunt u het goud direct verkopen.

Goud verkopen zonder afspraak

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Dilbeek kan zonder afspraak. Wel zo gemakkelijk, want goud verkopen is meestal geen dagelijkse bezigheid. U kunt dus met uw goud bij ons langskomen als het ú uitkomt. Vindt u een afspraak juist prettig? Natuurlijk is dat mogelijk. Neemt u contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct uw afspraak in.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Dilbeek?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u echter nog veel meer soorten goud verkopen. Wij kopen aan:

  • Gouden sieraden (heel en defect)
  • Gouden horloges
  • Antiek goud
  • Gouden munten
  • Industrieel goud
  • Goud van stans- en gietresten
  • Etc.

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het van echt goud is? Breng dit gerust mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor. Onze taxateur beoordeelt het graag voor u.

Veel meer dan alleen goud verkopen 

Bij Goudwisselkantoor Dilbeek is veel meer mogelijk dan alleen goud verkopen. We taxeren en kopen ook verzamelobjecten zoals munten, bankbiljetten, horloges en diamanten. Als u Goudwisselkantoor bezoekt, adviseren we u dan ook altijd deze voorwerpen mee te nemen. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Dilbeek

Goud verkopen in Dilbeek is ook voor u binnen handbereik. Het Goudwisselkantoor is gevestigd aan de bekende Ninoofsesteenweg 142, dichtbij de E19, de ring van Brussel. U kunt de auto op parkeren langs de Ninoofsesteenweg. Ook met openbaar vervoer is het kantoor uitstekende bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte (Baron de Viron) is direct aan de overzijde van de weg. Vanuit de omliggende plaatsen Neerpede, Sint-Anna-Pede, Zibbeek, en Wolsem is Goudwisselkantoor Dilbeek in circa 10 minuten met de auto bereikbaar.

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route