Lochristi

Goudwisselkantoor Lochristi

Kom langs bij Goudwisselkantoor Lochristi voor het kopen, verkopen en veilen van uw edelmetalen maar ook voor het wisselen van valuta. 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw kostbare bezittingen? Bij Goudwisselkantoor Lochristi bieden onze ervaren specialisten u met plezier de mogelijkheid om uw sieraden, munten en horloges te laten taxeren. Onze taxaties zijn niet alleen kosteloos, maar ook geheel vrijblijvend. Bij ons krijgt u een eerlijke schatting. Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Goudwisselkantoor Lochristi en ontdek de waarde van uw items vandaag nog.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

U kunt ons vinden aan de straat Dorp-Oost 77a, Lochristi, België. Dit ligt in het centrum van Lochristi, op de weg richting Gent.

Onze diensten: 
 Kopen
 Verkopen
 Valuta Wisselen  
 Veilen
 Taxeren
Taxatie diamanten
Inkoop diamanten

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Lochristi voor een vrijblijvende taxatie.
Direct langskomen, navigeer naar deze locatie >>

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Dorp-Oost 77A
9080 Lochristi
Tel. 0032-94967023
Lochristi@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Welkom zonder afspraak

Heeft u nog oude of ongebruikte sieraden liggen? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Kom dan naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. We ontvangen u in een discreet kantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Wat kan ik verkopen of kopen bij Goudwisselkantoor?

U kunt bij ons terecht met al uw goud en zilver in allerlei verschillende vormen en maten. Wij kopen en verkopen o.a.

 • Baren als in goudbaren en zilverbaren
 • Oude Munten en Bankbiljetten
 • Sieraden            
 • Diamanten
 • Horloges
 • Platina & Palladium
 • Wisselen van verschillende valuta

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het geld waard is? Breng dit gerust mee. We beoordelen het graag voor u met onze gratis taxatie service.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim [years_of_experience] actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Hierdoor hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan waardoor wij beter kunnen helpen. Met meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud, zilver, platina en diamanten. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud en ander kostbaarheden. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op Over Goudwisselkantoor.

 • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Lochristi

Goudwisselkantoor Lochristi is direct in het centrum te vinden, en met de auto zeer toegankelijk door zijn ligging aan de N70.

>> Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route