Namen

Goudwisselkantoor Namen

Bent u in het bezit van goud en wilt u dit goud verkopen in Namen? Dan bent u bij Goudwisselkantoor Namen aan het juiste adres. U kunt er diverse soorten goud verkopen, zoals oud goud, gouden sieraden, gouden munten en goudstaven. Goudwisselkantoor Namen taxeert gratis en vrijblijvend het goud dat uw wilt verkopen. Kom daarom vandaag nog langs met uw goud en ontdek wat het waard is!

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Boulevard cauchy 12
5000 Namen
Tel. 0032 81 - 22 01 45
namur@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Ontspannen uw goud verkopen in Namen  

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Namen is een plezierige onderneming. In het kantoor ontvangt de vaste kantoorhouder u persoonlijk. De taxatie van uw gouden voorwerpen gebeurt in een discrete taxatieruimte om uw privacy te waarborgen. U bent zelf bij de taxatie van uw goud aanwezig en geniet ondertussen van een kopje koffie. Na de taxatie weet u direct wat het u oplevert als u het goud verkoopt. Kom zelf ervaren dat goud verkopen in Namen niet spannend hoeft te zijn!

Goudwisselkantoor Namen taxeert gratis uw goud

Het taxeren van uw gouden bezittingen is gratis en vrijblijvend bij Goudwisselkantoor Namen! Alleen als u een officieel taxatierapport wenst, brengen we daarvoor kosten in rekening. De filiaalleider kan u daar meer over vertellen. Heeft u sieraden of munten, waarvan u twijfelt of het wel goud is, of het waarde heeft en of u het kunt verkopen? Dankzij onze gratis en deskundige taxatie krijgt u antwoorden op al uw vragen. Dat is goud waard.
U kunt ook een taxatierapport laten opstellen voor uw verzekering of een erfenisverdeling. Genoeg redenen dus om Goudwisselkantoor Namen te bezoeken. U kunt alles afhandelen in uw eigen regio.

Bij Goudwisselkantoor Namen kunt u altijd terecht

Goud verkopen in Namen kan doorlopend op werkdagen. Goudwisselkantoor Namen is open van maandag t/m vrijdag van half 10 t/m half 6 en op zaterdag van 10 tot 5 uur. En om het u nog makkelijker te maken: u hoeft vooraf geen afspraak te maken om uw goud te verkopen. U kunt dus langskomen met uw goud wanneer het ú schikt.

Goudwisselkantoor Namen is uitstekend bereikbaar

De centrale locatie van Goudwisselkantoor maakt goud verkopen in Namen heel gemakkelijk. Met de auto en het openbaar vervoer is Goudwisselkantoor zeer goed bereikbaar. Zowel parkeergelegenheid als ook het treinstation van Namen ligt op 5 minuten loopafstand van het kantoor. Woont u in één van de deelgemeentes van Namen, zoals  Bouge, Jambes of Flawinne? Binnen het kwartier bent u op locatie om uw goud te verkopen. Zelfs voor mensen uit de omgeving van Namen of forensen die via Namen reizen heeft Goudwisselkantoor Namen een zeer gunstige ligging. Kortom: goud verkopen in Namen is voor iedereen in de regio toegankelijk.

Wit u direct uw route plannen? Gebruik dan de routeplanner op deze pagina, die u direct navigeert naar het Goudwisselkantoor.

Meer dan alleen goud verkopen in Namen

Wist u dat u niet alleen goud kunt verkopen in Namen? Goudwisselkantoor is gespecialiseerd in goud en zilver, diamanten, horloges, munten en bankbiljetten. U kunt deze voorwerpen bij Goudwisselkantoor laten taxeren, verkopen, aankopen, veilen of beleggen. Dus heeft u naast goud dat u wilt verkopen ook wat munten of een horloge wat u niet meer gebruikt? Of heeft u voorwerpen die geschikt kunnen zijn voor veiling? Dan kunt u daarmee terecht op één adres: Goudwisselkantoor Namen. Wel zo gemakkelijk.

Over Goudwisselkantoor Namen

Goudwisselkantoor Namen is één van de [locations_rounded] + locaties van Goudwisselkantoor in België, Nederland en Duitsland. Het familiebedrijf handelt al meer dan [years_of_experience] jaar in edelmetalen en verzamelobjecten. Het bedrijf groeide uit naar een landelijk netwerk van kantoren. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten goud. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het aan- en verkopen van goud of andere kostbaarheden.

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route