Vilvoorde

Goudwisselkantoor Vilvoorde

Wilt u uw goud verkopen in Vilvoorde? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Goudwisselkantoor is voor u het juiste adres. Al meer dan [years_of_experience] jaar zijn we gespecialiseerd in het aankopen van goud en andere kostbaarheden.

  • Op een vertrouwde en ontspannen wijze uw goud laten taxeren en verkopen
  • Gratis én vrijblijvende taxatie van uw gouden bezittingen
  • Een serieus aanbod voor uw goud.

Aarzel niet en kom vandaag nog langs. Want goud verkopen in Vilvoorde: dat doet u bij Goudwisselkantoor.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Jean Baptiste Nowélei 50
1800 Vilvoorde
Tel. 0032 - 280 819 38
vilvoorde@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Vilvoorde?

Het verkopen van goud, zoals sieraden of munten, is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Gelukkig werkt het eenvoudig. We nodigen u uit om met uw kostbaarheden het Goudwisselkantoor op Jean Baptiste Nowélei 50 te bezoeken. Onze taxateur ontvangt u persoonlijk en beoordeelt in een discrete taxatieruimte uw gouden voorwerpen. U bent daar bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie.

Een serieus aanbod 

Op basis van de taxatie doet onze taxateur u serieus aanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in. 

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

PLAN DIRECT UW AFSPRAAK

Welke soorten goud kan ik verkopen?

Bij Goudwisselkantoor Vilvoorde krijgen we veel soorten goud aangeboden. En dat kan ook: we zijn de specialist in het aankopen van (oud) goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: nieuw, zowel met als zonder edelstenen, maar ook oude of beschadigde sieraden. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Leopolds en Maple Leafs), -staven, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: welk goud u ook heeft, u verkoopt het bij Goudwisselkantoor Vilvoorde.

6 redenen om uw goud te verkopen bij Goudwisselkantoor:

  1. Ruim [years_of_experience] jaar ervaring in goud, zilver en munten
  2. Discrete service
  3. We taxeren uw objecten gratis
  4. Deskundig vrijblijvend advies
  5. Een correcte prijs voor uw goud
  6. Geen afspraak nodig: u kunt zo binnenstappen!

Uw route naar Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor Vilvoorde is dicht bij het centrum van de stad gevestigd. Het kantoor is daardoor uitstekend bereikbaar. U kunt de auto (betaald) parkeren op de parking aan de Franklin Rooseveltlaan, op minder dan 5 minuten loopafstand. Reist u met het openbaar vervoer? Met de bus stapt u uit bij bushalte Vilvoorde Nowélei, op steenworp afstand van het Goudwisselkantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Roeselare maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor Vilvoorde dan bent u verzekerd van deskundigheid en vakkennis van onze medewekers. Goudwisselkantoor is een familiale onderneming, met meer dan [locations_rounded] vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Al ruim [years_of_experience] jaar de specialist voor het verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten.

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is het juiste adres voor het verkopen van uw goud. Maar wij doen nog meer: ook voor het verkopen van luxe horloges, oude munten, zilver bestek of zilveren schaaltjes kunt u bij ons terecht. U hoeft hiervoor dus niet naar een juwelier. Heeft u daarnaast nog buitenlands geld of oude Belgische Franken? Goudwisselkantoor is een officiële wisselinstelling. U kunt uw valuta bij ons wisselen.

Uw goud verkopen in Vilvoorde? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Vilvoorde. Ook als u in Grimbergen of Machelen woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom meteen langs!

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route