Kroatische kuna (HRK) kopen? Bestel online bij Geldwisselkantoor

Een reis naar Kroatië op de planning? Vergeet dan niet om Kroatische kuna in uw koffer mee te nemen. In Kroatië kunt u niet betalen met euro’s. Ga voorbereid op reis en koop Kroatische kuna alvast online en haal deze op bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

KANTOOR IN DE BUURT  Bestel kuna’s online

Richting het mooiste land van de Balkan? Reizen naar pittoreskse plaatsjes in Kroatië? Dat is een garantie op prachtige natuur en architectuur. Bijvoorbeeld met een bezoek aan de muren van Dubrovnik of aan het natuurpark Plitvice.

Check: De kuna is het wettige betaalmiddel van Kroatië. Ga voorbereid op reis en koop kuna’s vooraf. Zo kunt u gemakkelijk een ijsje, taxirit of diner betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om kuna te kopen.

Bestelmogelijkheden Kroatische kuna

  1. Bestel kuna online. Vervolgens haalt u uw buitenlandse valuta op bij een Geldwisselkantoor naar uw keuze. Dit kan op 50 locaties door heel Nederland.
  2. Bestel kuna door binnen te lopen bij een Geldwisselkantoor in uw buurt. (ook zonder afspraak)
  3. Bestel door met ons te bellen. Wij staan u graag te woord via: 088 102 1080
  4. Maak nu eenvoudig een afspraak via dit formulier en kom langs!

Ik heb kuna’s nodig voor mijn zakenreis naar Kroatië

Gaat u op zakenreis naar Zuid-Europa? Ook dan is het handig op Kroatische kuna’s op zak te hebben. Zo kunt u makkelijk een taxirit of ontbijt betalen. Kuna’s kopen doet u gemakkelijk online. U kiest een vestiging in uw buurt om de bestelling op te halen.

Legitimatieverplichting: Bij zakelijke transacties dient u uw ID-kaart of paspoort mee te nemen.

De Kroatische kuna in munt- en bankbiljetten

Hoe werkt dat, betalen met Kroatische kuna? 1 Kuna is 100 lipa. Dit is te vergelijken met 1 euro, wat 100 cent is. Munten bestaan er in 1, 2, 5, 10, 20 en 50 lipa. 1 en 2 lipa komen niet meer veel voor. Munten bestaan ook in 1, 2 en 5 kuna.

Kroatische kuna biljetten bestaan er in 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 en 1000 kuna. Biljetten van 500 en 1000 worden niet veel gebruikt en minder goed geaccepteerd. Vergelijk dit met de eurobiljetten van €500 en €1000,- kroatische-kuna-biljetten

Wat krijgt u voor uw kuna’s?

Betalen met de euro is natuurlijk anders dan met de kuna. Wat kunt u kopen voor hoeveel kuna? Een biertje op een terras? Voor een halve liter bier betaalt u ongeveer 12 kuna. Van de ene stad naar de andere reizen? Voor een taxirit van 10 km betaalt u ongeveer 100 kuna. Een pizza of pasta eten? Deze koopt u voor ongeveer 35 kuna.

teras-kroatië

Kroatische kuna’s over? Wissel ze gratis terug

Teruggekomen in Nederland, maar nog wel kuna’s in bezit? Bij Geldwisselkantoor ontvangt u tijdens uw transactie altijd een bewaarkaart. Bewaar deze goed, want dit is tevens uw terugkoopgarantie. Tijdens uw (zaken)reis of vakantietrip door Kroatië, hoeft u dan ook niet bang te zijn dat u geld overhoudt.

Deze kunt u namelijk gewoon achteraf terugwisselen bij een Geldwisselkantoor. Dit doen wij volgens de actuele geldkoers. Let wel op dat u deze kaart goed bewaard. Zonder kunnen wij helaas deze service niet aanbieden. Zo kunt u dus nog zorgelozer op reis, en heeft u sowieso genoeg Kroatische kuna op zak om alles te doen wat u wilt.

bewaarkaart-geldwisselkantoor

Ik ga op rondreis door Zuid-Europa. Kan ik ook andere buitenlandse valuta bij Geldwisselkantoor kopen?

Gaat u op rondreis in Zuid-Europa? Let dan op dat ze niet overal met euro’s betalen. Ga voorbereid op reis door het zuiden van Europa. Wissel naast de Kroatische kuna bijvoorbeeld ook Hongaarse forinten of Tsjechische kronen bij Geldwisselkantoor.

Geldwisselkantoor heeft jarenlange ervaring met valuta. Hierdoor is een groot assortiment aan vreemde valuta ontstaan. U kunt ook vreemde valuta uit andere continenten bestellen bij Geldwisselkantoor. Bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar. Klik hier en bekijk ons uitgebreide assortiment aan vreemde valuta.

Kuna’s of andere vreemde valuta kopen? Bestel gemakkelijk online en haal de gewenste valuta op bij een Geldwisselkantoor in uw buurt.

vreemde-valuta

Is geld wisselen betrouwbaar bij Geldwisselkantoor?

Om te zorgen dat u bij Geldwisselkantoor de juiste gelddeal kunt maken zijn wij op de hoogte van de actuele wisselkoers. Met onze connecties in de wereld van valuta weten we de dagelijkse koers, en voeren wij daar ook de transactie op uit. Zo komt u niet tegen onvoorziene kosten te staan. Daarnaast wordt de transactie uitgevoerd in een discrete ruimte.

Gezien er vele geld in omgang is bij onze kantoren, zorgen wij dat uw en onze veiligheid voorop staat tijdens het wisselen van geld. Tot slot is Geldwisselkantoor geautoriseerd door De Nederlandse Bank en ingeschreven als officiële wisselinstelling. Dit betekent dat u zekerheid heeft op een eerlijke ruil van uw valuta.

Waarom Kroatische kuna kopen bij Geldwisselkantoor?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het wisselen van uw euro’s voor kuna’s bij Geldwisselkantoor:

  • Profiteer van onze gratis terugkoopgarantie

Geld over na uw reis? Geen probleem! Met uw bewaarkaart heeft u na uw trip de zekerheid om deze kosteloos terug te wisselen voor euro’s.

  • U wisselt tegen de actuele wisselkoers

Bestel vlak voor uw vertrek en u weet zeker dat u het juiste bedrag ontvangt voor uw euro’s. Wij hebben korte lijntjes en zijn elke dag op de hoogte van de huidige koers.

  • Bestel eenvoudig online

Kies voor onze handige bestelformule en laat uw geld bezorgen bij een kantoor in uw buurt. Met meer dan 50 locaties door Nederland zijn wij dichterbij dan u denkt.

  • Loop langs met of zonder afspraak

Last minute langs ons Geldwisselkantoor voor uw vreemde valuta? Ook dat is mogelijk. Een afspraak maken is namelijk niet verplicht. U loopt zo bij ons binnen! Koffie?

Wissel uw euro’s voor kuna’s bij Geldwisselkantoor

Geldwisselkantoor is onderdeel van Goudwisselkantoor en Goudbus. Het wisselen van geld gebeurt in deze kantoren. Met 50 locaties door heel Nederland, zit Geldwisselkantoor ook bij u in de buurt.

KANTOOR IN DE BUURT  Bestel kuna’s online

goudwisselkantoor-goudbus

Bestel Kroatische kuna eenvoudig online

vreemde-valuta-bestellen

KANTOOR IN DE BUURT  Bestel kuna’s online