Officiële wisselvergunning van De Nederlandsche Bank

Geldwisselkantoor heeft eind 2016 de wisselvergunning ontvangen van De Nederlandsche Bank. Als onderdeel van het Goudwisselkantoor kunt u in bijna 70 locaties in Nederland geld wisselen. Daarmee is Geldwisselkantoor meteen het grootste wisselkantoor van Nederland!

Het Geldwisselkantoor bij u in de buurt

Geld wisselen in bijna 70 locaties in NederlandDe laatste jaren zijn vele geldwisselkantoren in Nederland verdwenen. Het oude Grenswisselkantoor (GWK red.) en de Nederlandse banken verloren veel klanten door de invoering van de Euro. Steeds minder mensen gingen geld wisselen omdat er immers met de Euro in vele landen betaald kon worden. Het Geldwisselkantoor wil deze activiteiten weer nieuw leven in blazen. Door de slechte dekking van wisselkantoren is het voor veel mensen moeilijk hun overgebleven vakantiegeld te wisselen, maar ook voor bedrijven die om zakelijke redenen buitenlands geld nodig hebben. Het Geldwisselkantoor opent de deuren voor particulieren en de zakelijke markt.

Geld wisselen bij Geldwisselkantoor

Door de landelijke dekking van bijna 70 kantoren wil het Geldwisselkantoor het inwisselen van buitenlandse valuta weer laagdrempelig maken. Gewoon zonder afspraak en met een persoonlijke benadering. Geen loket maar een persoonlijk gesprek in een discrete ruimte, veilig en met behoud van uw privacy. Alle transacties worden in contanten uitbetaald.

Wisselen van oude valuta bij het Geldwisselkantoor

Naast de courante valuta zoals Amerikaanse Dollars en Engelse Ponden worden ook oude valuta omgewisseld. Door de komst van de Euro zijn deze valuta geen wettig betaalmiddel meer, denk hierbij aan de Duitse Marken, Belgische Franken en de Nederlandse Gulden biljetten.

Door de verbetering van de veiligheidskenmerken van biljetten gaan steeds meer landen nieuwe bankbiljetten uitbrengen, met als gevolg dat oude biljetten ongeldig worden als betaalmiddel. Ook voor deze ongeldige biljetten kunt u bij het Geldwisselkantoor terecht. Kijk voor meer informatie op de website. Alle inwisselbare bankbiljetten worden overzichtelijk  aan u getoond.

Buitenlandse munten wisselen bij Geldwisselkantoor

Het Geldwisselkantoor wil zich naast het wisselen van bankbiljetten ook actief gaan bezig houden met het wisselen van buitenlandse munten. Veelal moeilijk inwisselbaar zijn door de hoge handelingskosten. Het Geldwisselkantoor heeft meer dan 10 landen geselecteerd waarvan de munten inwisselbaar zijn, van Zwitserse Francs tot Duitse Marken. Wellicht toch een goed idee om uw kasten eens leeg te maken en uw oude vakantiegeld in te wisselen?

Uitbreiding van onze geldwissel-service

Het Geldwisselkantoor gaat in de toekomst zijn activiteiten verder uitbreiden met de verkoop van buitenlandse valuta. Zo kunt u makkelijk in uw eigen regio geld bestellen en ophalen. De meest gangbare valuta zullen uit voorraad leverbaar zijn. Houdt de actuele nieuwspagina van Geldwisselkantoor in de gaten. Bij de start van deze extra service wordt dit landelijk kenbaar gemaakt.