Geldwisselkantoor | Over Ons

Wie is Geldwisselkantoor

Geldwisselkantoor is onderdeel van het familiebedrijf Goudwisselkantoor. Wat 30 jaar geleden begon als een munten- en postzegelbedrijf is uitgegroeid tot een landelijk bedrijf met bijna 70 locaties in Nederland en 6 in België.

Hoofdkantoor Goudwisselkantoor Klaaswaal

Verzamelaarsmarkt. De Website voor verzamelaars

Naast onze in- en verkoop activiteiten in edelmetaal, zoals goud en zilver, zijn wij de grootste aanbieder op verzamelgebied. Op onze website Verzamelaarsmarkt.nl bieden wij meer dan 80.000 verschillende artikelen aan. Onze verzamelobjecten en accessoires kunt u online bestellen en thuis of in onze kantoren laten bezorgen.

Geldwisselkantoor

Geldwisselkantoor maakt gebruik van het landelijk netwerk met bijna 70 locaties in Nederland. In vele regio’s in Nederland is het lastig of bijna niet meer mogelijk valuta’s en oude valuta’s in te wisselen. Het Geldwisselkantoor staat voor u klaar om uw oude valuta’s en muntgeld in te wisselen voor euro’s. Bekijk hier welke geldige bankbiljetten en munten in aanmerking komen.

Inkoop van gouden en zilveren munten

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het kopen en verkopen van gouden- en zilveren munten. Heeft u naast uw valuta’s ook nog oude Nederlandse munten of bijvoorbeeld Gouden Tientjes? Neemt u deze mee bij uw bezoek aan het Geldwisselkantoor in uw regio. Plan uw route naar een kantoor in uw regio.

Landelijk inleverpunt van de Koninklijke Nederlandse Munt

Vele mensen hebben euromunten en coincards gespaard. Deze euro’s zijn geldig als betaalmiddel maar worden bijna nooit aangenomen of geaccepteerd als betaalmiddel. Alle Nederlandse banken zijn gestopt met het aannemen van deze munten. Als onderdeel van het Goudwisselkantoor zijn wij een officieel inleverpunt van het KNM.

Genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan het Geldwisselkantoor om niet alleen uw nieuwe en oude valuta’s te verkopen maar ook gebruik te maken van al onze andere activiteiten. Wij heten u van harte welkom in één van onze kantoren.
ren.