Halle

Goudwisselkantoor Halle

Goud verkopen in Halle: dat doet u bij het Goudwisselkantoor. Al meer dan [years_of_experience] jaar zijn we gespecialiseerd in het kopen van goud en andere kostbaarheden. Bij Goudwisselkantoor Halle kunt u op een vertrouwde wijze uw goud laten taxeren en verkopen. Een taxatie is gratis én vrijblijvend, we doen u een reëel aanbod.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Ervaar het zelf: bezoek nog vandaag Goudwisselkantoor Halle voor een vrijblijvende taxatie.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Bergensesteenweg 43
1500 Halle
Tel. +32 28 08 40 95
halle@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen in Halle, hoe werkt dat?

Uw (oud) goud verkopen bij Goudwisselkantoor Halle werkt eenvoudig. U kunt bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we graag uit.

Goud verkopen kan zonder afspraak

Tijdens onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons binnenstappen. U hoeft voor het verkopen van uw goud geen afspraak te maken.

Bekijk uw route naar kantoor Halle

Taxatie is gratis en vrijblijvend

Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw objecten vrijblijvend én gratis! Dus heeft (oude) gouden sieraden, munten of baren en overweegt u deze te verkopen? Kom dan naar kantoor Halle voor een vrijblijvende taxatie.
 

Taxatie in alle rust en privacy

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. We helpen u daarom niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. De taxateur van Goudwisselkantoor Halle taxeert uw gouden bezittingen in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien.

We kopen alle soorten goud

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en staven (ook wel goudbaren genoemd). Bij Goudwisselkantoor zijn we zeer ervaren in edelmetalen. U kunt dus alle soorten goud verkopen in Halle. Dat kan een enkele gouden ring zijn, een grote hoeveelheid sieraden of kapotte exemplaren. Natuurlijk kunt u ook terecht met (sieraden)goud uit Suriname, Turkije, Marokko, China, enzovoort.

  • Gouden sieraden
  • (Gouden) horloges
  • Gouden munten
  • Gouden baren
  • Industrieel goud(restanten)

Uw route naar Goudwisselkantoor Halle

Uw goud verkopen in Halle was nog nooit zo gemakkelijk. Goudwisselkantoor zit op een centrale locatie in Halle, aan de Bergensesteenweg 43. U kunt uw auto parkeren langs de Bergensesteenweg of op de parking van het Oudstrijdersplein, op ca. 1 min. loopafstand. Halle heeft ook een vrij uitgebreid bus- en treinaanbod. Op steenworp afstand van het kantoor is bushalte Arkenvest, waar bijna alle buslijnen door Halle langsrijden. Komt u met de trein, dan loopt u in ca. 10 minuten van Station Halle naar het Goudwisselkantoor.

Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor betekent zakendoen met een solide familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we edelmetalen in meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. De afgelopen [years_of_experience] jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. We hebben ruime kennis in huis van alle soorten edelmetalen, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. We zijn daarvoor ook lid van diverse vakverenigingen.

Wat we nog meer doen

Bij Goudwisselkantoor Halle kunt u meer dan alleen (oud) goud verkopen. Onze ervaring in edelmetalen en kostbaarheden is breed. We kopen en verkopen ook zilver, platina en palladium. We kopen kostbaarheden als munten en bankbiljetten, diamanten, horloges en verzamelobjecten. Doordat we de markt goed kennen, weten we uw edelmetalen en andere kostbaarheden op juiste waarde te taxeren. U kunt dus met al uw kostbaarheden terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Uw goud verkopen in Halle? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route