Luik

Goudwisselkantoor Luik

Uw goud verkopen in Luik regelt u eenvoudig bij het Goudwisselkantoor. Al meer dan [years_of_experience] jaar zijn we gespecialiseerd in het aankopen van goud en andere kostbaarheden. U bent de gehele week bij ons welkom. We taxeren uw gouden voorwerpen gratis en deskundig. Zo kunt u alles in één bezoek afhandelen!

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Rue de Herve 242
4030 Luik
Tel. 0032 - 42 90 35 16
liege@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw goud verkopen in Luik?

Goud is het meest bekend in de vorm van juwelen, staven en munten. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste 3 jaar flink gestegen. Daarnaast hebben veel mensen gouden voorwerpen die deze bijna niet gebruiken. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en zelden gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Dit goud verkopen en met het geld een nieuwe herinnering te creëren is een interessante gedachte. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Goud verkopen in Luik, hoe werkt dat?

Uw (oud) goud verkopen bij Goudwisselkantoor Luik werkt eenvoudig. U kunt bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we graag uit.

Goud verkopen werkt eenvoudig

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Luik. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een ernstig prijsaanbod zonder verkoopverplichting. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud. U ziet: goud inwisselen bij goud inkoop specialist van Luik is eenvoudig!  

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

We doen meer dan alleen goud inkoop

Wilt u niet alleen goud verkopen in Luik, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor Luik verkopen. Dat geldt ook voor horloges, en diamanten (los of in een juweel). Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Uw goud verkopen in Luik? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom. 

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route