Maastricht-Wolfstraat

Maastricht

Buitenlandse bankbiljetten en munten inwisselen in Maastricht? Ons Geldwisselkantoor is van maandag tot zaterdag geopend. U vindt ons op de Wolfstraat 22 in Maastricht. In ons kantoor kunt u terecht voor het inwisselen van oude en nieuwe valuta voor euro’s. Een afspraak maken is bij ons niet verplicht, stap gewoon binnen. U bent van harte welkom!

Mededeling i.v.m. coronavirus

Het Goudwisselkantoor in de Reclaimed jewels winkel is weer open!

  • Welkom voor taxeren, verkopen en kopen
  • Goede voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus
  • Aanbellen bij de deur van de Reclaimed jewels winkel

Het Goudwisselkantoor in de Reclaimed jewels winkel is open! U bent dus van harte welkom voor taxeren, kopen en verkopen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor uw en onze gezondheid. Als extra voorzorgsmaatregel hebben wij transparante schermen geplaatst en hebben we vloerlijnen voor de noodzakelijke afstand. Omdat de Reclaimed Jewels winkel wel gesloten is, vragen we u aan te bellen bij de deur van de Reclaimed jewels winkel. Onze taxateur ontvangt u daar en begeleidt u naar de taxatieruimte.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Wolfstraat 22
6211 GN Maastricht-Wolfstraat
Tel. 043 - 304 05 07
maastricht@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Za: 09:30 - 18:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: gesloten
Di: 09:30 - 18:00 uur
Wo: 09:30 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 18:00 uur
Vr: 09:30 - 18:00 uur

Oude valuta inwisselen in Maastricht

Veel mensen hebben nog geld over van een vakantie of zakenreis. Dit geld blijft vaak liggen omdat mensen denken dat verlopen buitenlands geld niet meer is in te wisselen. Bij het Geldwisselkantoor kunt u zelfs van vele landen valuta inwisselen wat niet meer wordt gebruikt als betaalmiddel.

Geld inwisselen in uw regio

Het Geldwisselkantoor is onderdeel van het Goudwisselkantoor. Met bijna 80 locaties in Nederland is er altijd wel een kantoor in uw regio. Wacht niet langer en breng een bezoek aan het Geldwisselkantoor in Maastricht.

 

 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Route